Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Июнь » 11 » 13:44:42

В Житомире воруют «лежачих полицейских» - Виталий Шевчук

11.06.2008, 13:44:42 4953 0
В Житомире воруют «лежачих полицейских» - Виталий Шевчук

«Лежачі поліцейські», які в листопаді-грудні встановили в Житомирі в місцях найбільшого ризику для пішоходів, почали цікавити злодіїв.

Як повідомив «Журналу Житомира» начальник відділу комунального господарства Віталій Шевчук, на сьогоднішній день в Житомирі і зокрема, в Богунському районі міста, збільшились випадки пошкодження та розкрадання невідомими об’єктів благоустрою.

— Мені дуже прикро, коли окремі люди не оцінюють ту роботу та матеріальний стан речей, які сьогодні впроваджує міська влада для громади міста. Сьогодні в результаті банального злодійства та шкідництва виникла аварійно небезпечна ділянка біля однієї з міських шкіл — зазначив Віталій Шевчук.

Виконавчий комітет міської ради вже направив звернення до начальника Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Володимира Бенедюка. Міськвиконком просить вжити  дієвих заходів стосовно розшуку та притягнення до кримінальної та матеріальної відповідальності винних у скоєнні даного злочину, йдеться у зверненні.

Всього було встановлено 7 «лежачих поліцейських» на суму 89 тисяч грн. Один погонний метр цього дорожнього елементу коштує 800 грн.

Головне завдання «лежачого поліцейського» — примусово знижувати швидкість руху транспортних засобів.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: