Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Июнь » 23 » 15:28:18

«Національний Альянс» взял на себя ответственность за акцию на студреспублике

23.06.2008, 15:28:18 6508 0
«Національний Альянс» взял на себя ответственность за акцию на студреспублике

Житомирская молодежная националистическая организация «Национальный Альянс» взяла на себя всю ответственность, за акцию на «Студенческой республике» в Житомире, во время которой активисты забросали Потапа и Настю Каменских куриными яйцами.

Как сообщают националисты в своем письме, они возмущены ситуацией, в которой организаторы, государственные власти и местное самоуправление навязывают украинской молодежи низкокачественный морально дегенеративный художественный продукт в то время, когда молодые и талантливые украинские исполнители остаются вне их внимания.

В ответ на это, они выразили свой протест, забросав «звезд» куриными яйцами.

Відкрите звернення

Щорічно на теренах Житомирщини проводиться Свято Молоді «Студентська Республіка», в рамках якої відбуваються різноманітні конкурси, забави та концерти.

Цей рік не став винятком. Єдине, організація цього свята не може не викликати обурення свідомих громадян. Найперше, що потрапляє на очі, - це саме наметове студентське містечко, жильців якого наврядчи можна назвати майбутнім нації. Склалось враження, що єдиною ціллю перебування на святі було змагання по кількості вжитого алкоголю. Нарешті, кульмінацією свята стали гості – Потап та Настя Каменських.

Молодіжна громадська націоналістична організація «Національний Альянс» обурена ситацією, в якій організатори, серед яких органи державної влади та місцевого саморядування нав’язують українському молодіжному середовищу низькоякісний морально-дегенеративний мистецький продукт в той час, коли молоді і талановиті українські виконавці лишаються поза їх увагою.

Хто, як не ми самі маємо перейматись перспективами власної української культури? Де, як не на таких заходах має проводитись патріотичне виховання майбутніх повноцінних членів українського суспільства? І де, як не на таких заходах молоді гурти можуть показати свій талант?

Наразі, спостерігається ганебне явище імпотентності нашої влади у прагненні виховання освіченої Української Нації і цілеспрямованої державної політики, якщо ЗМІ засмічюють ефір беззмістовним непотребом і всеціло сприяють інформаціїній війні, що ведеться проти вітчизняного культурно-мистецького продукту.

У відповідь на це, свідома українська молодь висловила свій протест, закидавши «звьозд» курячими яйцями.

Великий народе України!

Повстаньмо браття! І захистимо все, що є рідним – Українським!

Доки ми будемо коритися тому, що загарбники проводитимуть чужинську інформаційну експансію?

Сучасна українська молодь, не знає національних героїв, не шанує історії та живе поза національними інтересами Української Держави, втрачає культурну тяглість і національну ідентичність.

Саме тому органи державної влади, місцевого самоврядування та все українське суспільство мають плекати національну свідомість молоді шляхом пропагування незалежності Української Держави, свободи українського народу та самобутності рідної культури через духовне, патріотичне, культурно-мистецьке виховання молоді, як передумову виховання освіченої Української Нації!

Житомирська обласна ораганізація «Національний Альянс»


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: