Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2009 » Ноябрь » 2 » 09:39:44

В Житомире 15 домов не подключены к отоплению - Андрей Онищенко

02.11.2009, 09:39:44 6648 4
В Житомире 15 домов не подключены к отоплению - Андрей Онищенко

Опалювальний сезон розпочався офіційно з 15 жовтня, однак і до цього часу у Житомирі є котельні, які не працюють. А отже до житлових будинків тепло не подається.

Як повідомили «Журналу Житомира», спеціалісти Житомирського міськвиконкому стверджують, що все це через технічні причини.

Природно, що з проблемами, що виникли під час опалювального сезону, мешканці все частіше звертаються до засобів масової інформації, зокрема, і на телебачення. Скажімо у будинку по вулиці Мануїльського 100-а в одному із під`їздів, у помешканнях з однієї сторони батареї трішки гріють, а з іншої тепла навіть не відчувається.

Світлана Михайлівна, жителька будинку по вулиці Мануїльського 100-а: "Так і гріємося, включаємо колонки і добре що газ є. Мені холодно бачите як я одягнута. Хоч біля плити нагріюся."

Хворіють і діти, чимало з них батьки вивезли до бабусів та дідусів.

Марія Колявець: "В нас холодно. Дітей завезли в село, а їх четверо, двоє хворіють. Ми на першому поверсі, а з підвалу іде холодне повітря. Гріти газом це дорого".

Як запевнили нас у Житомирському міськвиконкомі, є ряд будинків, в яких ще здійснюються технологічні операції: продувають труби і випускають повітря. В цьому будинку та ж проблема, а взагалі роботи ведуться інтенсивні.

Андрій Оніщенко, заступник начальника комунального управління Житомирської міської ради: "Із 940 будинків в нас не підключено до тепла 15 будинків. Роботи ведуться і вдень, і вночі протягом суботи та неділі думаємо завершити усі профілактичні роботи".

- Працюватимете і в вихідні?
- Так якщо потрібно будемо виводити людей.

Тэги: Житомир, отопление
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 4
Golden
1 Натан (Golden)   • 10:10:58, 02.11.2009 [Материал]

у меня тоже топят---ток батареии какието теплинькие---иногда включаем обогреватель--батарей не хватает...
пс: важный момент качество отопления, а не только количество подключенных домов
Ukka
2 Наталья (Ukka)   • 10:25:16, 02.11.2009 [Материал]

и у нас еле тёплые - хоть и воздух стравляли, и спускали холодную воду из системы в надежде, что заполнит горячей - фигушки. А неделю назад - было хорошо - горячие батареи.
yulyayulya
3 Юлия (yulyayulya)   • 13:37:23, 02.11.2009 [Материал]

А у нас до сих пор, капитальный ремонт в подвале. Меняют трубы теплосети. И так как начали его только гдето в середине октября, а в доме 8 подъездов. То наверное до весны бдем мерзнуть. При минусовой температуре на улице уже и уфо не помогает.
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 01:44:30, 03.11.2009 [Материал]

Родственница с Космонавтов сегодня приходила за обогревателем - 3 или 4 дня не топят. Говорит, в квартире ледник, внучку отправили к другим дедам, сами пледами укутались, а домашнюю животину подушками для сугреву обложили.
Жаль, в законах не сказано, что в таких случаях Житомиртеплообогрев (или как там его...) должон оплачивать обывателям-клиентам стоимость электричества, потребляемого электрообогревателями...
Оголошення на ЖЖ інфо: