Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 20 » 11:34:34

Спортсмени Житомира підтримали на виборах до Верховної Ради Олександра Коцюбко

20.10.2014, 11:39:14 2739 7
Спортсмени Житомира підтримали на виборах до Верховної Ради Олександра Коцюбко

®
Спортсмени підтримали кандидата в народні депутати Олександра Коцюбко на виборах до Верховної Ради України від Житомира

Майстер спорту СРСР, відповідальний секретар федерації футзалу м. Житомира Томаш Сіцінський.

«І мені б хотілося, що б  у нас у Верховній Раді були люди не заангажовані та не лобійовані якоюсь партією. Як ми знаємо, кого туди обрано минулого разу. А хочеться, що там була чесна і справедлива людина, яка б стояла до кінця за здорову молодь, за здорове наше майбутнє».

Арбітр ЖОФФ викладач комерційного коледжу Дмитро Ступаков: «Першочерговим завданням для нього (Олександра Коцюбко) є всебічна популяризація  та розвиток спорту і в цьому йому необхідна наша підтримка. І він її отримає.»

Член КДК (контрольно-дисциплінарного комітету) Житомирської обласної федерації футболу викладач ЖНАЕУ Ігор Канділов: «Ви (Олександр Петрович Коцюбко) перша людина, що сказала – я хочу підняти спорт. Тому, що спорт – це люди здорові, красиві та сильні. А хіба сильним та здоровим нічого  не потрібно?  Хіба вони не люди? Вони бажають виступати, бажають захищати свою країну,  бажають їздити прославляти свою країну на спортивних полях. Олександр Петрович єдиний з кандидатів, який звернув увагу на спорт.»

Заступник директора Житомирської спеціалізованої ДЮСШ  олімпійського резерву з легкої атлетики Інна Євсєєва: «Я рахую, що нам не вистачає здорового образу життя, спортивних та сильних людей, особливо чоловіків. В вважаю, що Ви (Олександр Коцюбко) в цьому плані робити дуже багато.»

Нагадаємо читачам, що  Олександр Коцюбко є головою Житомирської обласної федерації футболу та президентом Спортивного клубу «Легіон», де діти та підлітки займаються спортом безкоштовно вже 11 років. Олександр Коцюбко самовисуванець по мажоритарному виборчому округу № 62, м. Житомир, безпартійний, ніколи не був чиновником та депутатом.

Адміністрація ЖОФФ закликає усіх футболістів, вболівальників, любителів усіх видів спорту , їх батьків, прийти 26 жовтня на виборчі дільниці міста Житомира та проголосувати за Олександра Коцюбко. Рівень розвитку спорту визначає рівень розвитку країни. У нас є шанс кардинальне змінити ситуацію у спорті, і не тільки в спорті,  в нашому місті, в області, країні.    




Тэги: Коцюбко, выборы 2014, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 7
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 11:53:01, 20.10.2014 [Материал]

"Спортсмени підтримали Олександра Коцюбко"

Це мені нагадує, як декілька років тому -
"Геї ЖитомирУ підтримали ЗубкО"
Waliko
2 Waliko (Waliko)   • 12:24:01, 20.10.2014 [Материал]

>>Олександр Коцюбко самовисуванець по мажоритарному виборчому округу № 62, м. Житомир, безпартійний, ніколи не був чиновником та депутатом.

тому що його ніколи не обирали... але не було виборів щоб Олександр Петрович не ліз у владу... ну не щастить йому з житомирянами ))))
а ще Коцюбко відрізняється недолугим самопіаром )))))
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:35:21, 20.10.2014 [Материал]

Зато ваш самопиар заметен..на всех столбах висите. Кстати рекламируетесь за украденные у народа деньги. Стоимость повисеть на столбе 500 $. Я думаю , чо у вас еще будет возможность повисеть на столбах вниз головой бесплатно, народ вам это устроит.
Waliko
6 Waliko (Waliko)   • 19:22:30, 20.10.2014 [Материал]

ты это кому?
Avol_akirb
7 hudoznik (Avol_akirb)   • 20:17:52, 20.10.2014 [Материал]

Пан Коцюбко, не потрібно висловлюватись від усіх спортсменів - переважна більшість з них навіть не знає, хто ви такий. Вже не кажу про усіх житомирян: Вас навіть на рідній Мальованці не обирають!
Zver
4 Zver (Zver)   • 12:48:55, 20.10.2014 [Материал]

Также поддержали лучшие люди города, члены исполкома Лысый, Мацык и Рябой)
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 18:26:27, 20.10.2014 [Материал]

"...Спортсмени Житомира підтримали на виборах до Верховної Ради Коцюбко..."

А що, вибори вже пройшли?! :-0
Оголошення на ЖЖ інфо: