Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2014 » Октябрь » 26 » 13:26:12

Руслан Годований закликав українців бути відповідальними та прийти на вибори

26.10.2014, 13:26:12 1842 0
Руслан Годований закликав українців бути відповідальними та прийти на вибори

Усі дільниці на Житомирщині відкрились та розпочали роботу. Станом на 10 ранку жодних грубих порушень чи ексцесів не зафіксовано. Однак, це не привід розслабитись, переконаний заступник голови координаційної групи із питань технічного забезпечення виборів в області Руслан Годований.

«Сьогодні ми, як влада, маємо забезпечити чесність та прозорість на виборах», - каже Годований, - інформує сайт "Перший Житомирський".

Також він закликав українців не сидіти вдома, а взяти відповідальність за майбутнє країни та прийти на вибори.

«Вибори у нас не чергові, а позачергові, і кожен повинен розуміти, що це вимога часу та громади, провести ці вибори. Хотів би нагадати про те, що вступили у силу зміни до Кримінального кодексу і продаж голосу жорстко карається. Якщо вина буде доведена, то за продаж свого голосу можна отримати штраф у 5100 гривень. Тому хотів би закликати усіх до чесності, прозорості та відповідальності», - каже Руслан Годований

Також він нагадав, що дільниці працюють до 20:00 і в усіх є можливість встигнути проголосувати.

«Сидіти вдома на кухні та не іти на вибори, а потім казати, що не така влада, або не ті партії пройшли до влади, це неправильно. Кожен громадянин має взяти на себе відповідальність, прийти на дільниці і зробити виважений вибір для того, щоб ті партії, які прийдуть у парламент, максимально представляли інтереси суспільства», - додає Руслан Годований.

Нагадаємо, що сьогодні, 26 жовтня, українці обирають нову Верховну Раду.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: