Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 31 » 18:51:52

Іван Литвин: «Я визнаю результати виборів»

31.10.2014, 19:01:52 3385 0
Іван Литвин: «Я визнаю результати виборів»

Іван Литвин заявив, що незважаючи на брудні технології, які використовувались деякими кандидатами і вплинули на результати виборів, він визнає ці результати.

«У нас були досвідчені конкуренти, які мали серйозну фінансову i партійну підтримку. Деякі кандидати перетворили вибори на окрузі в фарс, в бої без правил, в яких досягнення мети виправдовувало брехню, бандитизм і байдужість до долі людей, до своїх же виборців. Ми і далі бачимо результати брудних технологій, які використовують проти нас. Я закликаю кандидатів бути чесними та зберігати своє обличчя тим більше після виборів», - каже Литвин.

Іван Литвин відзначив, що висуваючи свою кандидатуру на виборах, хотів своїм прикладом показати, що молодь може і має іти в політику і що тільки таким чином відбудеться оновлення влади.

Також він запевняє, що не покине розпочату справу і буде надалі працювати для будування нового життя, бо за місяць передвиборчої кампанії він зрозумів, що згуртованою командою із своїми виборцями, вони подолають всі труднощі.


Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: