Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2014 » Ноябрь » 21 » 14:27:21

В турагенції «Мер-Ха-Ба» в Житомирі стартує розпродаж путівок: знижки до 70%

21.11.2014, 14:27:07 7243 5
В турагенції «Мер-Ха-Ба» в Житомирі стартує розпродаж путівок: знижки до 70%

®
Сезон літніх відпусток закінчився, але це не означає, що подорожі та відпочинок варто відкладати на рік. Посеред нашої осені та зими приємно опинитись  на пляжах, або взагалі поїхати у екскурсійні тури до Європи. 

Та й взагалі наближаються новорічні свята,  канікули і як же не наповнити їх позитивними враженнями - запитаємо у директора Агентства «Гарячих путівок» -  пані Ірени.

За якими напрямками спеціалізується  Ваше  агентство  і де радите відпочивати взимку?

- Насправді літо є зажди, і з настанням осені кількість країн, де його можна знайти  значно збільшується. Це і Таїланд, Індія, Китай, Єгипет, ОАЕ, Куба, Домініканська республіка, Мальдіви, Балі, Шрі-Ланка.

Для любителів покататися на лижах - європейські курорти: Франції, Болгарії, Андорри, Італії. Також  маємо безліч пропозицій  по відпочинку у наших Карпатах - це і санаторії  із комплексом лікувальних заходів, приватні садиби, міні-готелі з новорічними та різдвяними програмами, також є наш індивідуальний тур у Карпати на старий Новий рік за досить розумну ціну.

Саме зараз  у Мережі  Агенцій Гарячих Путівок, яка існує понад  16 років, буде проходити  осіння "Мегабамба".  Чим будете дивувати?

- Як завжди - це акційний розпродаж гарячих путівок.  Осіння «Мегабамба» буде проходити  під  девізом «чистий паспорт»,  тобто для всіх тих, хто лише стає на шлях мандрівника очікують найкращі ціни та найбільші знижки до 70%.  До речі,  скористатись цією пропозицією можливо  навіть за наявності одного  «чистого» паспорту.

Чи мають можливість ті туристи, які вже виїжджали за кордон, скористатись Вашою акцією?

- Так. Для всіх інших  буде підготовлено більше 15 тис турів із знижками у 30, 40 та 50%, понад 30 країн та 25 надійних туристичних операторів-партнерів.

Коли можна звернутися за придбанням турів.

- Акція розпочнеться  22  листопада (в суботу) о 13.00 та закінчиться  за тиждень 28 листопада теж о 13.00. На нашому сайті у розділ «Бамбарбія», а також у соціальних мережах  «Фейсбуці», «ВКонтакті» та «Однокласниках» шукайте групу туристична Агенція «Мер-Ха-Ба»  є детальна інформація та  попередньо залишаєте  свої запити або ж у нас в офісі за адресою вул. Київська,11.

Тобто, акція буде проходити з суботи по суботу та буде цілодобовою?

- Саме так. Були враховані побажання тих туристів, для яких підібрати відпочинок у будні дні важко із-за робочого графіку.

Як відбувається процес бронювання таких турів?

- Якщо тур сподобався, то приймати рішення у даному випадку  потрібно швидко, можна навіть сказати миттєво, адже акція проходить по всій Україні. Якщо ж тур у день  початку акції не підібрали, то можна залишити передплату, попередньо уклавши договір. І як тільки відповідний з’явиться  на сайті - ми його одразу забронюємо. У випадку, коли не підібрали відпочинок - кошти повертаються  у повному об’ємі.




Тэги: путевка, турагенство, отдых, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 5
current_user
1 Current User (current_user)   • 15:39:12, 21.11.2014 [Материал]

Чи планується щось схоже у лютому 2015?
Мер-Ха-Ба
4 Алексей (Мер-Ха-Ба)   • 12:36:29, 24.11.2014 [Материал]

Мер-Ха-Ба входит в Сеть Агентств Горящих Путёвок и наша сеть на рынке более 16 лет... МГАБАМБА- это большая распродажа и она проходит раз в пол года по сезонам. Весенняя акция , ориентировочно, будет в апреле. На нашем сайте всегда есть предложения и данный продукт называется БАМБАРБИЯ, кроме этого регулярно проводятся распродажи именно БАМБАРБИИ на протяжении всего года. Более продробно про наши АКЦИИ можно читать и подбирать туры тут http://nrg777hottour.com.ua/
volia
2 влад (volia)   • 19:54:53, 21.11.2014 [Материал]

Сейчас при наличии желания и соответственно денег можно обойтись без этих посредников да еще и сэкономить - гугл в руки.
Voice
3 of persuasion (Voice)   • 18:29:40, 23.11.2014 [Материал]

у турфирм,которые затем обонкротились,также все начиналось- с заманухи 70%, все как басне-
Плутовка к покупателю на цыпочках подходит;
Вертит хвостом, с.... (ФИО) глаз не сводит
И говорит так сладко, чуть дыша:
"Голубушка, как хороша!...
Мер-Ха-Ба
5 Алексей (Мер-Ха-Ба)   • 12:48:00, 24.11.2014 [Материал]

Уважаемый ВОЖДЬ всех времен и народов))) Мер-Ха-Ба и Сеть Агентств Горящих Путёвок уже более 16 лет на рынке и насчитывает до 200 агентств по всей Украине... МЕГАБАМБА и БАМБАРБИЯ- наш эксклюзивный продукт и я уверен на 100%, что любой человек, может прочитать в ГУГЛЕ всю информацию, просмотреть, множество видеороликов и "...отделить зерна от плевел...", и не обращать внимание на комментарии падающих во всех городах Украины Лениных- символов диктатуры и основоположника "Красного террора", и под его лого- занимающегося "ОЧЕРНЕНИЕМ"...) Хороших и быстрых падений))) А нашим туристам- незабываемых ПУТЕШЕСТВИЙ)
Оголошення на ЖЖ інфо: