Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Август » 31 » 14:34:49

Ірина Ярмоленко: Навіщо Житомиру діалог?     Реклама  

31.08.2015, 14:34:18 3552 1
Ірина Ярмоленко: Навіщо Житомиру діалог?

У Житомирі комунікаційна агенція «DIALOG» запрошує бізнесменів та політиків до співпраці, а мешканців міста до діалогу. 

Про новий проект «Журналу Житомира» розповідає член Всеукраїнської асоціації із паблік рілейшнс Ірина Ярмоленко. 

Ірино, як з’явилась ідея створення «DIALOG»?

Зустрілись я та власник типографії Олександр Лобов. Він мав своє бачення у справі просування поліграфічних послуг, а я, будучи головою Центру суспільних комунікацій, журналістом, зосередила увагу на важливості комунікаційних процесів. Порадила створити, по-перше, щось нове та неагресивне, відійти від традиційних послуг рекламних агентств – друку картин, візитівок та поліграфії для свят. Ми надаємо послуги під ключ, аби замовнику не доводилося витрачати час на пошук підрядників.

Над чим ви працюєте?
 
«DIALOG» працює з інформацією: організовує круглі столи, тренінги, курси, події, школи, корпоративні заходи, інформаційні, соціально-відповідальні кампанії, а також готує промови та сценарії. Має власне виробництво, тому супроводжує всіма видами поліграфічних послуг. 
 
Спочатку відбувається знайомство з компанією чи особистістю, історією, розумінням бачення замовника та побажань і лише після цієї командної роботи та аналізу ми подаємо пропозиції.
 
З ким ви вже встигли попрацювати? 

- З народними  депутатами, нашими місцевими. Наші клієнти -  «Чудодієво», «Асклепій», «Добростан», салон краси «Beauty EL», «Рим Богдан», ПП «Компанія РОС» тощо. Про нашу роботу детально на сайті – dialogzt.com.ua.

Яка ваша цінова політика?

Поліграфічний ринок залежний від курсу гривні до долара. Непросто оцінити також інтелектуальну роботу, але для нас важливо разом із замовником, шляхом діалогу приймати рішення щодо можливостей його гаманця. Ми працюємо не з віп, ми працюємо з усіма, кому цікаво працювати комплексно.

Опишіть, як виглядає замовник ваших послуг?

Звичайний несвідомий одноразовий вихлоп в ЗМІ, для оголошення якоїсь примітивної акції зі знижкою, вже не має впливу на покупця. Гарні результати можуть принести лише соціально-відповідальні гарні проекти, довгограючі, які не лише надають бізнес-послугу, але й зачіпають щось людське, говорять про те, що ти не один такий і твої проблеми спільні. Саме тому, наша ціль –  це розробка та втілення дієвих комунікаційних програм для соціально-відповідальних осіб та організацій. 

Як ви оцінюєте ситуацію з розміщенням реклами у Житомирі?

У Житомирі склалася специфічна ситуація в дизайнерському та рекламному середовищі. Потрібно відмітити, що це стало наслідком відсутності брендбуку міста, чіткої та затвердженої концепції розміщення реклами, прозорих чітких правил та обов’язків між владою та бізнесом.  Це все стає причиною того, що наше місто перетворюється та виблискує всіма кольорами веселки. Безперечно, так бути не повинно.

Чия в цьому провина? Хто має виправити цю ситуацію?

Винних немає, виправляти має кожен свідомий житомирянин. Як не крути все-таки є митці, які в гонитві за грошима, не зважаючи на етичні норми та візуальну картинку міста, створюють у місті яскраве “чудо”. Натомість влада хоч і забороняє це, але інструментів протидії не має. Якщо ми хочемо жити в гарному та затишному місті, нам усім доведеться домовлятися та шукати компроміси шляхом діалогу.

​Перелік послуг Комунікаційного партнеру DIALOG

Ідея КП  DIALOG була схвально оцінена в бізнес-кемпі від "Гурт" 


​​DIALOG і майданчик для відпочинку "Добростан" - комунікаційні партнери


Проект "Школа журналістики" за підтримки Павла Дзюблика

 

Тэги: DIALOG, Ярмоленко

Схожі новини:


Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 20:26:47, 31.08.2015 [Материал]

Реклама для зомби материала!
Оголошення на ЖЖ інфо: