Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 13 » 09:20:36

Володимир та Людмила Кропивницькі започаткували щорічне свято Корбутівки. ФОТО   PR  

13.10.2015, 09:20:36 5497 13
Володимир та Людмила Кропивницькі започаткували щорічне свято Корбутівки. ФОТО

10 жовтня житомиряни відзначали свято «Ярмарок на Корбутівці», яке стало найграндіознішим та наймасовішим заходом цього дня.

Про це повідомляє прес-служба Володимира Кропивницького.

Захід відбувся на вулиці Черняховського, біля Свято-Юріївської церкви. Його організатором традиційно виступили Володимир та Людмила Кропивницькі. 

Дане дійство стало святом веселощів, сімейного спілкування та єдності, адже без перебільшення об’єднало представників різних поколінь – дітей, батьків, дідусів та бабусь. Маленькі житомиряни брали участь в майстер-класах, різноманітних атракціонах, смакували смачними солодощами, борщем з пампушками.  

Біля головної сцени проходили веселі конкурси і запальні танці з різними аніматорами. В той же час дорослі мали можливість відвідати святковий ярмарок. На ярмарку у широкому асортименті товаровиробники області  представили якісну продукцію за доступними цінами. З продуктів харчування тут можна було придбати живу рибу, сало і м'ясо, ковбасні вироби, сири, мед, овочі, фрукти та іншу продукцію.

Мешканців мікрорайону привітали творчі колективи дитячих садочків номер 15 та 6, а також студенти ЖДТУ і Житомирського коледжу мистецтва та культури.

На свято також завітали виконуюча обов'язки міського голови Любов Цимбалюк та голова партії ВО «Батьківщина» у Житомирській області Анджеліка Лабунська. Від імені керівництва міста, Любов Володимирівна привітала всіх присутніх з цим чудовим днем.

Головним сюрпризом цього дня став виступ гурту ТІК. Музиканти виконали для жителів Корбутівки свої відомі хіти.

«Завжди дуже приємно зустрічати свята разом з родинами, тому не дивно, що атмосфера цього дня була наповнена радістю, дитячим сміхом і гарним святковим настроєм», - наголосили організатори свята Володимир та Людмила Кропивницькі.





























Тэги: Кропивницкий, Житомир, Корбутовка, выборы 2015

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: