Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Війна в Україні » 2016 » Июль » 13 » 17:57:05

Як просувається набір у контрактну армію на Житомирщині

13.07.2016, 17:57:05 3195 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Як просувається набір у контрактну армію на Житомирщині

Сьогодні, 13 липня, в облдержадміністрації відбулася розширена нарада з головами райдержадміністрацій, військовими комісарами та керівниками структурних підрозділів ОДА під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

Заступник обласного військового комісару Житомирського обласного військового комісаріату оперативного командування «Північ» Олександр Рець зазначив, що за другий квартал 2016 року 560 військовослужбовців підписали контракт із ЗСУ. 

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Найбільше підписують контракт у Андрушівському, Баранівському, Бердичівському та Ємільчинському районах, а найгірше у Олевському, Любарському та Червоноармійському.

«Ми маємо виконувати завдання поставлені нам державою. Боєздатна та сильна армія це пріоритетне завдання та наша з вами спільна відповідальність», – звернувся Сергій Машковський до голів РДА.

Нагадаємо, що голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський наголошує на тому, що у подальшому формування українського війська має відбуватися, передусім, за контрактним принципом.






Тэги: Машковский, Житомирская область, контрактная армия

Схожі новини:


Комментариев: 1
vovik-zt
1 ВовикЬ (vovik-zt)   • 00:43:12, 14.07.2016 [Материал]

Ну в Олевском то понятно, там другим заняты - войной с природой ради янтаря.
Оголошення на ЖЖ інфо: