Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Декабрь » 6 » 11:39:02

На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття - Юрій Павленко     Реклама  

06.12.2016, 11:54:18 2608 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття - Юрій Павленко

На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття. На цьому акцентував народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрій Павленко під час старту мирної акції протесту "Справедливість і захист" у Баранівці Житомирської області.

У цей день Юрій Павленко зустрівся з активістами, трудовими колективами Баранівської гімназії, дошкільного навчального закладу "Сонечко", фірми "Inblu". У робочій поїздці народного депутата супроводжував голова районної організації Опозиційного блоку, керівник депутатської фракції у районній раді Ігор Строєв. За його сприяння для Баранівської ДЮСШ було придбано штангу олімпійську і комплект блінів до неї. А для Баранівського ДНЗ «Сонечко» придбано ноутбук і комплект бактерицидних ламп.

Під час зустрічей люди нарікали на роботу нинішньої влади, звертались до народного депутата з проханням про допомогу у пошуку роботи, адже на тлі підвищення цін і тарифів у районі, як і по всій території України, катастрофічно зростає рівень безробіття.

Політик зазначив, що відсутність реальних реформ у галузі освіти не сприяє підвищенню конкурентоспроможності молодих фахівців на ринку праці. А неякісна медична реформа призводить у деяких випадках до повної відсутності лікування, у результаті чого в Україні смертність перевищує народжуваність в рази.

"Опозиційний блок здатен забезпечити в країні порядок і справедливість. Руїна нам не потрібна, тому де ми можемо попередити помилку нинішньої влади, ми це робимо", - зауважив політик.

На переконання народного депутата, за нинішніх умов соціальна криза в наступному році тільки поглибиться.

"Влада заганяє людей в такі умови виживання, тому що вважає, що за цих умов ніхто вже не зможе сказати владі "досить". Але сьогодні ми спілкувалися у різних колективах, у школі, дитячому садочку, з працівниками підприємств, які, незважаючи на ганебну політику діючої влади, продовжують працювати, створюють нові робочі місця, намагаються підвищити заробітну плату, самі шукають ринки збуту для своєї продукції. Усі вони беззаперечно підтримали нашу позицію. Усі вони звертаються до діючої влади: припиніть нарешті знущатися над дитиною, над пенсіонером, над людиною, яка працює. Зробіть усе, аби молода людина могла стати успішною у своїй рідній країні", - сказав Павленко.

Народний депутат зазначив, що Житомирщина активно долучається до мирного протесту на підтримку законопроектів, внесених депутатами від Опозиційного блоку щодо соціального захисту, створення нових робочих місць, зупинення тарифного геноциду. "Тільки за перший тиждень в містах і селах нашої області зібрано близько 5 тисяч підписів. А сьогодні і жителі Баранівки мали змогу висловити свою думку", - сказав Павленко.

У цей день більше 300 жителів міста та найближчих сіл Баранівського району поставили свої підписи на підтримку пакету законопроектів, спрямованих на зниження комунальних тарифів, соціальний захист громадян та розвиток економіки.

"Якщо ж Верховна Рада не підтримає вимог жителів Баранівки, вони готові до її розпуску і дострокових парламентських виборів", - резюмував Юрій Павленко.


 
Юрій Павленко: На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття
 
Юрій Павленко: На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття
 
Юрій Павленко: На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття
 
Юрій Павленко: На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття

Юрій Павленко: На Житомирщині катастрофічно підвищується рівень безробіття

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: