Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Декабрь » 29 » 10:59:31

Юрій Ободзінський привітав житомирських діток з новорічними святами     Реклама  

29.12.2016, 10:59:31 2793 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юрій Ободзінський привітав житомирських діток з новорічними святами

Голова Всеукраїнського об’єднання «Захистимо себе», засновник Благодійного фонду імені Валентини Ободзінської Юрій Ободзінський відвідав онкогематологічне відділення Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

Громадський діяч приїхав привітати дітей напередодні новорічних свят і запевнив, що відтепер буде частим гостем відділення. Він закликав дітей посміхатися та розповів, що далі робитиме все для того, аби дітлахи могли більше радіти життю. 
 

«Я буду приїжджати, будемо спілкуватися з вами, дружити. Ви будете мені розказувати, які у вас є побажання. Ну, а я вже буду їх виконувати», - звернувся до дітлахів Юрій Ободзінський.


Аніматори, які також завітали до відділення, розважали дітей та грали з ними у веселі ігри. Приємно було спостерігати як сумні дорослі очі дітей у процесі розваг поступово почали випромінювати цікавість та радість. А їх щирий сміх був справжнім подарунком для дорослих.

Людмила Чмут, завідуюча онкогематологічним відділенням Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, вдячна благодійникам, котрі допомагають дітям пережити важкі часи перебування в лікарні. 
 

«Ми хочемо висловити слова вдячності Юрію Ободзінському за те, що він приїхав привітати наших дітей. Хочу побажати здоров’я йому, його колегам і також нашим дітям», - сказала пані Людмила.


У процесі лікування діти та їх батьки практично живуть в лікарні, кожен день для них - це боротьба. Та, попри складні діагнози, всі вони не втрачають надії. Батьки хворих дітей були дуже вдячні благодійникам за підтримку та турботу. Підкреслили, що досить приємно коли є такий позитив та люди, які здатні його подарувати. Щиро радіють тому, що дітей відвідують, вітають та не забувають.

Іграшки, подарункові набори від благодійника Юрія Ободзінського були заключним актом свята. 
«Я вважаю обов'язком кожного бути поруч з цими дітьми, підтримувати їх, допомагати в міру своїх можливостей. Я хочу побажати всім хворим діткам якнайшвидшого одужання та здоров'я, радості та щастя в житті кожного з них», - зазначив Юрій Григорович.

Наостанок, голова Благодійного фонду імені Валентини Ободзінської Юрій Ободзінський запевнив, що всі, хто звертається до нього за допомогою, і в першу чергу тяжкохворі діти, обов’язково отримають підтримку, турботу та допомогу від фонду.


Прес-служба Юрія Ободзінського








Тэги: дети, Житомир, Юрий Ободзинский

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: