Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Май » 5 » 13:06:56

Володимир Ширма скликає чергову сесію Житомирської обласної ради

05.05.2017, 09:45:13 2509 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма скликає чергову сесію Житомирської обласної ради

Володимир Ширма скликає чергову сесію обласної ради. Відповідне розпорядження про скликання чергової сесії обласної ради очільник депутатського корпусу Володимир Ширма підписав 11 квітня.

Зокрема, депутати працюватимуть над порядком денним 11-ї сесії обласної ради сьомого скликання 25 травня. Про це повідомляє прес-служба обласної ради. На сесію вносяться питання внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік, питання комунальної власності та різне. 

Детальніше з проектами рішень можна ознайомитись за посиланням

На сесію запрошено народних депутатів України, голову, заступників голови, директорів департаментів, начальників управлінь, відділів облдержадміністрації, голів районних рад, міських голів, керівників об’єднаних територіальних громад, голів райдержадміністрацій, керівників обласних об’єднань, організацій та установ, представників засобів масової інформації.

Початок засідання о 10.00 у сесійній залі обласної ради.

Тим часом з 16 травня депутати розпочнуть працювати у профільних комісіях. Усі комісії опрацюють питання внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Депутати також розглянуть питання комунальної власності, зміни до Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК, Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки, зміни до Регламенту роботи обласної ради VII скликання та вивчатимуть діяльність виконавчих органів сільських, селищних рад ОТГ по забезпеченню та захисту прав дітей.

Розглядатимуться й інші питання згідно з повноваженнями постійних комісій. Графік засідань постійних комісій дивіться тут.


Тэги: облсовет, депутаты, сессия облсовета

Схожі новини:


Комментариев: 2
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:35:20, 05.05.2017 [Материал]

Розглядатимуться Інші питання , що саме допишіть. Прямим текстом запитую що будуть красти? По правді я думав, що когути розбіглись після РеволюціЇ, але вони знову повернулись.
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 21:50:53, 05.05.2017 [Материал]

Опять переименовать улицы?
Оголошення на ЖЖ інфо: