Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Май » 16 » 10:03:41

До обласного бюджету надійшло 21 млн грн на розвиток автомобільних доріг Житомирщини

16.05.2017, 10:03:41 2194 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
До обласного бюджету надійшло 21 млн грн на розвиток автомобільних доріг Житомирщини

Питання внесення змін до обласного бюджету одним із перших розглянули депутати 15 травня на засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

Зокрема з державного бюджету до області надійшло 21 млн грн, які будуть спрямовані на розвиток автомобільних доріг загального користування області. Окрім цього, обласний бюджет з інших місцевих бюджетів отримав 480 тис грн у рамках співфінансування придбання шкільних автобусів для районів. Також за пропозиціями двох депутатів буде розподілено понад 105 тис грн, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Профільна комісія обговорила два питання, що стосуються внесення змін до Регламенту обласної ради. Одними змінами пропонується  скликати сесії обласної ради не рідше одного разу на місяць. Іншим проектом рішення вносяться зміни щодо відвідування та присутності громадськості на пленарних засіданнях обласної ради.

Депутати погодили й внесення змін до перспективного плану формування територій громад області. Зокрема, передбачається створення чотирьох нових об’єднаних територіальних громад – Пулинської селищної, Черняхівської селищної, Радомишльської міської та Словечанської сільської ОТГ.

У цілому на засіданні постійної комісії, яке відбулося за участю заступника голови обласної ради Максима Вілівчука, депутати опрацювали майже два десятки питань порядку денного.

Нагадаємо, що 25 травня відбудеться 11-а сесія обласної ради.


Тэги: дороги, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 1
toxi
1 Роман (toxi)   • 10:05:10, 16.05.2017 [Материал]

"Что-то мало пришло. На все карманы не хватит."
А если по-честному, то куда пойдут эти деньги? Снова на откаты?
Оголошення на ЖЖ інфо: