Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Июнь » 13 » 09:13:45

Призовий фонд «Другого космічного напівмарафону» до Дня міста збільшено!

13.06.2017, 09:13:45 2251 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Призовий фонд «Другого космічного напівмарафону» до Дня міста збільшено!

10 вересня 2017 року у Житомирі, вже традиційно до Дня міста, відбудеться Другий космічний напівмарафон. 

«Минулорічний напівмарафон користувався великою популярністю і ми побачили, що досягли поставлених цілей - залучити житомирян до спортивних активностей, зробити спорт популярним, залучити до здорового способу життя якомога більше людей. Тому плануємо проводити його щорічно. Проведення цьогорічного напівмарафону ми розпочали заздалегідь, щоб все підготувати належним чином, адже масштаб буде набагато більшим і зростатиме з кожним роком. Тому запрошую всіх до участі на велике спортивне свято» - говорить Матвій Хренов, заступник міського голови.

Як і минулого року, взяти участь у забігах можуть усі - і діти, і дорослі, просто фанати та професіонали. До уваги учасників 5 варіантів забігів, серед яких дистанція, розрахована на дітей від 6 років, для корпоративних учасників, тощо. Усі маршрути прокладено через центральну, історичну та рекреаційну зони нашого космічного міста. Кожному, хто візьме участь у напівмарафоні обіцяють безкоштовну екскурсію до музею космонавтики та сувеніри на згадку. На переможця забігу чекає головний приз – 10 тисяч гривень. Загальний призовий фонд складає 64 000 грн.

Серед 5 пакетів, доступних для участі у Першому космічному напівмарафоні є спеціальна пропозиція для корпорацій, компаній, торгових марок та фірм. Взяти участь у забігу – чудова нагода продемонструвати згуртованість команди, показати свою компанію та зробити ненав’язливу рекламу своєї торгівельної марки. Крім того, це гарна нагода для проведення корпоративного заходу до Дня міста.

«У цьому році у спортсменів буде можливість взяти участь у чемпіонаті України зі скелелазіння на штучному рельєфі серед дорослих, що проходитиме в центрі міста. Плюс усі присутні зможуть насолодитися класною музичною програмою», - додають організатори напівмарафону.

Усі подробиці заходу, положення, маршрути, пакети та реєстрація учасників за посиланням kosmomarafon.org/

Долучайтеся також у групу в соціальній мережі Facebook

Беріть участь та перемагайте!  


Тэги: Житомир, полумарафон

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: