Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Май » 23 » 09:25:29

"Універсальний Прибиральник" пропонує бізнес-партнерство в Житомирі     Реклама  

23.05.2018, 09:25:22 2524 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter


Клінінгова компанія "Універсальний Прибиральник" пропонує бізнес-партнерство в Житомирі. Суть партнерства полягає у тому,  що Ви маєте можливість швидко розпочати прибутковий бізнес у сфері надання населенню послуг професійного прибирання (клінінг), не роблячи типових бізнес-помилок завдяки нашому навчанню, досвіду та практичним порадам. Для повного старту разом з нашою підтримкою вам потрібно максимум 3-4 тижні (від моменту прийняття рішення і до можливості прибрати перший об`єкт).

Наша компанія започаткована Анатолієм Мельником завдяки проекту "Акули бізнесу" в травні 2006 року. Розпочали в Івано-Франківську з надання основних послуг: миття рекламних вивісок і прибирання прилеглих територій. Потім до переліку послуг приєднались: прибирання після ремонту, генеральне прибирання, хімчистка (килимів та м`яких меблів) і періодичне прибирання по договору.

Офіси, квартири, будинки, магазини та будь-які інші комерційні приміщення ми якісно та відповідально прибираємо ось уже 12 років.

Шляхом франчайзингу ми почали розвиватись у 2008 році. Сьогодні працюємо у більш ніж 40 містах України, в тому числі у всіх обл. центрах за винятком Житомира (поки-що; власне тому ви зараз це читаєте :)).

Прочитайте десять цікавих інтерв`ю - захоплюючих життєвих історій від наших бізнес-партнерів (франчайзі) із Вишневого, Запоріжжя, Кам`янця-Подільського, Кременчука, Кривого Рогу, Львова, Стрия, Ужгорода, Хмельницького та Черкас: http://prybyralnyk.com.ua/news/1-0-4
 

Окупність інвестицій (~90 тис.грн) : 6-12 міс.

Середня рентабельність: 40%.

Деталі співпраці за телефоном: 067-55-66-534 Анатолій.

Наш сайт: prybyralnyk.com.ua


Зважтесь на власний бізнес - станьте франчайзі "Універсального Прибиральника" в Житомирі. Адже це - справжня свобода приймати самостійні рішення й жити так, як вам хочеться...

Фотографії:

Тэги: уборка, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: