Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2018 » Декабрь » 3 » 13:16:46

ПАБ «Дрожжи» - чудове місце для святкування дня народження, корпоративу, чи веселої вечірки     Реклама  

03.12.2018, 13:49:03 4026 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ПАБ «Дрожжи» - чудове місце для святкування дня народження, корпоративу, чи веселої вечірки

Якщо ви плануєте відсвяткувати День Народження, корпоратив, чи просто вечірку, бажаєте щоб все було смачно, красиво та затишно – прямуйте в ПАБ «ДРОЖЖИ»! Цей заклад, з неповторною атмосферою, здатен приємно дивувати своїх постійних, та нових гостей.

ПАБ «ДРОЖЖИ» мають два зали, зі своєю атмосферою та неповторністью, що ідеально підходять як для дорослої вечірки, так і для святкування дитячого Дня Народження, хрестин, чи просто відпочинку в колі сім’ї та друзів. Досить різноманітне та смачне меню, в якому вдало поєднані американська та європейська кухні, задовільнять смаки найвибагливіших гурманів.

А ще – досить демократичні ціни на банкетний стіл, від 300 грн. з одного гостя, та ще й можливість влаштувати святкування з власними, улюбленими алкогольними напоями, хіба не чудово?

Також, у ПАБ «ДРОЖЖИ» можна подивитися прямі трансляції футбольних матчів, потягуючи келих улюбленого пива в гарній компанії старих друзяк.

Смачні страви, привітний та вправний персонал, що завжди зустрічає гостей із усмішкою, затишний інтер’єр – ПАБ «ДРОЖЖИ» - це місце, куди хочеться повертатися знов і знов.
 

ДРОЖЖИ, паб

Житомир, Велика Бердичівська, 56A, 
ТЦ Триумф
Час роботи з 11-00 до 23-00: 
Телефон: +380681314129













Тэги: Житомир, ресторан, кафе

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: