Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Февраль » 19 » 09:45:18

Дім Інструментів: годі ремонтувати - час міняти!     Реклама  

19.02.2019, 09:45:10 3153 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Дім Інструментів: годі ремонтувати - час міняти!

З нагоди другої річниці та відкриття на новому місці магазину та сервісного центру Дім Інструментів ми оголошуємо супер акцію! Годі витрачати гроші та час на ремонт старого інструменту. 

Принеси його нам, заплати як за ремонт та забирай новий інструмент тм Зенит з офіційною гарантією! Міняємо наступні інструменти:
  

   


Сума доплати вказані на зображеннях поруч. Захід вібуватиметься вже цієї п’ятниці та суботи. Ми працюємо з 8.00 до 19.00,в суботу з 9.00 до 15.00. 

Як нас знайти?

Ми знаходимось за наступною адресою: м. Житомир, вул. Покровська(Щорса) 94. Тел.: (073)566-00-23 та (096)566-00-23
 

Крім того, ми запускаємо послугу з доставки товару з нашого сайту dim-instrumentiv.com.ua від 1000 грн в межах міста безкоштовно!

Також у нас завжди в наявності найцікавіші акційні пропозиції таких світових  брендів як Makita, Husqvarna, Al-Ko та Gardena.Продукція цих виробників завжди відзначалась відмінною якістю та інноваційними рішеннями.

Взагалі наш магазин має наступну спеціалізацію:
 
  • продукція для лісу та саду: тут ми можемо запропонувати продукцію від секатора та бензопили до садового трактора чи робота газонокосарки. Як для побутового використання, так і рішення для професіоналів. 


 
  • інструмент для ремонту та будівництва: в даному сегменті ми можемо запропонувати рішення як для невеликих домашніх робіт, так й інструмент для виробництва чи будівельного майданчика. Кожен клієнт знайде рішення саме для своїх задач за найкращою ціною.


 
  • послуги з ремонту бензо та електро інструменту. Так, ми не лише продаємо техніку, ми її й обслуговуємо. Якість та швидкість виконання робіт для нас основні пріоритети. Ми використовуємо лише оригінальні запасні частини від офіційних постачальників. Для корпоративних клієнтів надаємо послугу з забору та повернення інструмента на об’єкт.



То ж завітайте до нас та оберіть той інструмент, що Вам потрібний!

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: