Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2019 » Февраль » 26 » 08:29:29

Жителі ще 4 ОТГ разом із Ігорем Гундичем затвердили проекти, які реалізовуватимуть у 2019-2021 роках

26.02.2019, 08:29:29 2127 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Жителі ще 4 ОТГ разом із Ігорем Гундичем затвердили проекти, які реалізовуватимуть у 2019-2021 роках

Жителі Вишевицької, Потіївської, Радомишльської та Чоповицької об’єднаних територіальних громад затвердили проекти, які реалізовуватимуть у 2019-2021 роках, серед яких утеплення шкіл та садочків, будівництво амбулаторій, ремонт доріг, реконструкція спортивних та культурних закладів та багато іншого.

Виїзні засідання Рад регіонального розвитку у громадах Радомишльського та Малинського районів проходили 25 лютого.

«2 нові амбулаторії за програмою Президента України «Сільська медицина», реконструкція 3 дитячих садочків, утеплення та ремонти шкіл, шкільні автобуси, спортивні майданчики та, звичайно, дороги. Ці зміни відбуватимуться в 4 об’єднаних громадах вже у найближчі роки. Сьогодні з жителями Вишевицької, Потіївської, Радомишльської та Чоповицької ОТГ визначаємо перспективи громад», – сказав Ігор Гундич.

Так, жителі громад обрали першочергові проекти для реалізації у громадах.

У Вишевицькій ОТГ проводитимуть ремонт доріг Федорівка-Вирва через Садки та Облітки-Вишевичі через Мірчу, капітальний ремонт ДНЗ «Сонечко», с. Вишевичі, будуватимуть амбулаторію на 1-2 лікаря з житлом в с. Ірша, придбають кабінети фізики та біології для Вишевицького ліцею, проведуть капремонт будинку культури с. Вишевичі.

Жителі Потіївської громади вирішили відремонтувати дорогу Потіївка- Гуто-Потіївка ч/з Нову Буду та провести капремонт покрівлі з утепленням у ЗОШ II-III ст. у с. Потіївка.

У найближчі 3 роки Радомишльська ОТГ ремонтуватиме дороги Радомишль-Травневе через Кичкирі, Глиницю, Радомишль-Чайківка через Борщів та ремонт по вул. Русанівська, проведе капремонт Боршівського НВК-ЗОШ I-III ступенів в с. Борщів та капремонт ОЗНЗ Радомишльської гімназії, побудують амбулаторію на 1-2 лікаря з житлом в с. Борщів, спортивний майданчик в м. Радомишль та придбають шкільний автобус.

Чоповицька ОТГ теж планує відремонтувати дорогу /Хорошів-Н.Борова-Йосипівка/-Малин через Щербатівку (з під'їздом до с. Крушники), завершити будівництво приміщення під дитячий садочок за адресою у смт Чоповичі та придбати кабінети математики, хімії, фізики.




Тэги: ОТГ, Житомирщина, Гундич

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: