Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Март » 13 » 13:28:34

Гаражні секційні ворота – комфорт та якість на яку ви заслуговуєте!     Реклама  

13.03.2019, 14:04:34 2613 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Гаражні секційні ворота – комфорт та якість на яку ви заслуговуєте!

Cекційні гаражні ворота Hörmann виготовляються в Німеччині. Вони відповідають всім вимогам щодо якості і безпеки, що діють в Європі. Гаражні ворота Hörmann виготовляються відповідно до вимог системи управління якістю DIN ISO 9001 і відповідають європейському стандарту 13241-1. Купуючи секційні гаражні ворота Hörmann від Технопласт Полісся ви можете бути впевнені, що купуєте високоякісний продукт.

 

Секційні ворота: як зробити правильний вибір?

При виборі нових гаражних секційних воріт слід звернути увагу на кілька важливих моментів. Давно минув час «нудних», чисто функціональних металевих воріт. Тепер на ринку є великий вибір секційних воріт, які поєднують в собі функціональність, привабливий дизайн і безпеку. Щоб допомогти вам зробити правильний вибір, ми склали для вас короткий огляд всього, що слід знати про гаражні ворота.

Матеріал: сталь або дерево?

Як правило, гаражні ворота виробляються з дерева і сталі. Сталеві гаражні ворота міцні і довговічні. Адже такий матеріал є високоякісним, а поліестерове грунтувальне покриття по обидва боки мають водовідштовхувальний ефект і захищають від корозії. Крім того, такі ворота легко очищаються.

Гаражні ворота з натурального дерева представлені в різних варіантах дизайну і чудово підходять для будинків з великою кількістю дерев'яних елементів. Оскільки дерево - натуральний матеріал, для них потрібен інтенсивний догляд і, в порівнянні з іншими воротами. Регулярний догляд за дерев'яними гаражними воротами дуже важливий для забезпечення довготривалого захисту деревини. Справжнім хітом серед гаражних воріт є фасадні ворота, які можна обшити матеріалом фасаду будівлі і практично непомітно інтегрувати в загальний архітектурний вигляд будинку.

 

Яка ціна секційних воріт?

Щодо ціни відкатних систем, все залежить від персональних побажань клієнта. Вартість розраховується відштовхуючись від таких характеристик як розміри установки, ціна матеріалів обробки і автоматичної системи, фурнітура, виробник системи, але навіть це не повний асортимент.

 

Відкрийте для себе багаточисельні переваги секційних воріт

  • Секційні ворота відкриваються вертикально і у відкритому положенні
  • Знаходяться під стелею, тим самим економлячи ваш простір як всередині, так і перед гаражем.
  • Оптимальна герметичність секційних воріт забезпечується за рахунок міцних і стійких до атмосферних впливів ущільнень з усіх чотирьох сторін по периметру.
 

Гаражні секційні ворота  від «Технопласт Полісся» - це надійність та захист на довгі роки.


Дізнатись актуальну інформацію можна за аресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 6
 

Сайт компанії: https://tehnoplast.com.ua

E-mail: [email protected]

Телефон: (067) 412-4-707; (0412) 42-24-10
 


Тэги: Ворота, технопласт

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: