Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Февраль » 2 » 10:42:06

Технопласт Полісся – бездогання якість товарів і сервісу

02.02.2019, 10:49:26 3658 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Технопласт Полісся – бездогання якість товарів і сервісу

Тривалі випробування виробів в реальних умовах гарантують бездоганну якість продукції Hörmann. Зважаючи на це, а також завдяки видатним технічним рішенням компанія надає Вам 10-річну гарантію на всі секційні ворота і 5-річну гарантію на приводи.
 

Піклуючись про майбутнє

Hörmann більш ніж на 70% покриває своє споживання за рахунок відновлюваної енергії і має намір нарощувати ці показники. І найголовніше, компанія Hörmann пропонує вироби для екологічного будівництва.
 

Відкрийте для себе чисельні переваги

Секційні ворота відкриваються вгору і у відкритому положенні знаходяться під стелею. Така конструкція економить простір як всередині гаража, так і перед ним. Крім того, секційні ворота можуть бути встановлені в отвори різної форми і залишають більшу ширину проїзду, ніж щитові чи розпашні ворота. Ворота добре ущільнені за допомогою міцних і стійких до атмосферних впливів стрічок з чотирьох боків.
 

Гармонійний зовнішній вигляд

Гаражні ворота Hörmann мають рівномірний розподіл гофрів або касет по всій висоті. Секції мають таку форму, що при закритих воротах переходи між ними практично непомітні.


При потребі Ви можете замовити бічні двері з гофрами, які будуть виконані урівень з гофрами секційних воріт.

Інші виробники не завжди можуть забезпечити виготовлення воріт із рівномірним розподілом секцій за висотою. Придбати продукцію Hörmann в Житомирі Ви можете у компанії «Технопласт Полісся», яка є офіційним дилером Hörmann. Наші спеціалісти пройшли навчання на заводах Hörmann в Німеччині та допоможуть Вам вибрати найкращий варіант воріт відповідно до Ваших вимог. Бригада сертифікованих монтажників здійснить швидкий монтаж потягом 3-4 годин.

У Новому році діє акція на секційні ворота для побутового використання, встигніть придбати! Дізнатись актуальну інформацію можна за активним посиланням.
 

Сайт компанії: https://tehnoplast.com.ua

Адреса: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 6

E-mail: [email protected]

Телефон: (067) 412-4-707; (0412) 42-24-10








Тэги: технопласт, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: