Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Март » 15 » 11:15:21

УК «Полісся» вітає своїх колег із професійним святом     Реклама  

15.03.2019, 11:15:21 1957 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
УК «Полісся» вітає своїх колег із професійним святом

Напередодні професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, УК «Полісся» висловлює щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало не просто роботою, а предметом натхнення та сенсу життя. 

Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним. Дякуючи всім за щоденну напружену працю, бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку.

Упевнені, що Ваші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя наших жителів, забезпеченню найповнішого задоволення їхніх потреб, розширення асортименту послуг, наближення їх якості до міжнародних стандартів. 

В свою чергу, Управляюча компанія «Полісся» зібрала безліч позитивних відгуків, які складають переважну більшість оцінок компанії, та завжди прислуховується до думок та побажань мешканців будинків, які ми обслуговуємо, що доводить всі переваги даної системи надання послуг у сфері ЖКГ. На даний момент ми налагодили надійні способи зворотнього зв‘язку, що дало змогу надавати послуги якісніше та швидше. 

Ми завжди раді вирішити Ваші проблеми та відповісти на запитання у соціальних мережах facebook.com/ukpolissya або instagram.com/ukpolissya або за телефонами 0412552140; 0933264219; 0682295755.

Ми раді працювати з Вами!
 

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: