Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Октябрь » 9 » 11:30:15

Геннадій Зубко порівняв кандидатку у мери з гелікоптером «Apache»   PR  

09.10.2020, 11:34:16 3381 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Геннадій Зубко порівняв кандидатку у мери з гелікоптером «Apache»

Людмила Зубко, яка балотується у мери Житомира від партії «Європейська Солідарність», постійно живе у Житомирі, знає проблеми міста і розуміє, як з ними боротися. Її мета – зробити Житомир комфортним і безпечним для людей,

На цьому в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info наголосив керівник передвиборчої кампанії партії «Європейська Солідарність» на Житомирщині, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у 2014-2019 роках Геннадій Зубко.  
 

За його словами, харизму Людмили Зубко можна порівняти із гелікоптером «Apache». «Його особливість в тому, що він піднімається за 1,5 секунди, потім знижується і за цей час він фіксує всі цілі. За наступні 5 секунд він піднімається, щоб їх знешкодити. Дуже швидко і просто закінчує бойову операцію. Ця багатозадачність Людмили іноді вражає. Вона може вести одночасно 10 проєктів. Вона реально кризовий менеджер. Вона точно розуміє, яка сьогодні є потреба і який пріоритет потрібно виставити для вирішення кризових питань», - пояснив Геннадій Зубко.



Прикладом такої роботи він назвав допомогу під час пандемії коронавірусу в місті. Людмилі Зубко вже вдалося ввести процедури, які дозволили запустити кафе і ресторани по всій країні, напрацювати безпечні правила у школах та багато іншого.  

«Вона зараз багато зустрічається з людьми, і це надихає її боротися, перемагати і брати на себе відповідальність», - наголосив Геннадій Зубко.

Пресслужба партії «Європейська Солідарність»
 

Тэги: Зубко, Людмила Зубко

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: