Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Прес-релізи, Гаджети та технології

Компактне піаніно для повноцінного вивчення класики

Автор: Светлана Егорова, 16.07.2022, 11:06:59 Компактне піаніно для повноцінного вивчення класики

Наразі не існує проблем у тому, щоби навчитися грати на клавішних інструментах. Це можна зробити, навіть не відвідуючи музичної школи або студії. З цією метою використовують різноманітні додатки, які є у вільному доступі в інтернеті. Здебільшого сучасні електронні інструменти оснащені низкою допоміжних ефектів, які дають змогу навіть новачкам грати так, щоби слухачі не відчували брак досвіду.

Проблематика музикантів-початківців та шляхи її вирішення

Якщо людина починає займатися музикою і має наміри проводити активну концертну діяльність, записуватися в студії, створювати власні композиції, вона має володіти інструментом досконало і не сподіватися на технології. У цьому сенсі не має значення, на якому різновиді клавішних доводиться грати музикантові і які за складністю партії він виконує. 

Досягти високого професійного рівня можна лише в разі вивчення фортепіано. Це класичний інструмент, який обладнаний стандартними 88 клавішами, але має занадто великі розміри. Перед тим як його купувати, доведеться знайти місце в кімнаті, а потім ще перевезти з магазину і встановити. Ці справи є доволі клопітними, тому не кожна людина відважується на них. Але якщо купити цифрове піаніно, можна значно полегшити процес вивчення музики.

Цей інструмент має класичне звучання і 88 клавіш, що має велике значення у навчанні, зокрема, в освоєні теорії композиції. Його перевагою перед акустичним різновидом є компактність. Піаніно не займає багато місця і має малу вагу. Його можна носити з собою на виступи будь-куди – як у концертні зали, так і на відкриті майданчики.

Вивчаймо класику із залученням нових технологій

Щоби мати уяву про те, що являє собою сучасне цифрове піаніно, розглянемо приклад, це буде бюджетна модель Artesia PA88W. Вона рекомендована початківцям, але має багато функцій і автентичне звучання, що забезпечується наявністю акустичної системи, яка підсилена потужними динаміками. Серед інших функцій:

  • наявність додаткових тембрів, що притаманні не лише піаніно, але й іншим музичним інструментам;
  • реверберація, яка сприяє ефекту природного затихання звуку;
  • хорус;
  • сустейн для додаткових можливостей виконавця;
  • запис пісень;
  • еквалайзер;
  • метроном;
  • клавіші з чутливістю до дотику, яка, своєю чергою, регулюється – її рівень буває низьким, середнім, високим.


До комплектації разом із педаллю сустейна включені пюпітр та мережевий адаптер. На інструменті передбачена наявність багатьох різних роз’ємів, що служать для під'єднання навушників та інших аксесуарів.

Інструмент взаємодіє з гаджетами, і в такий спосіб ви зможете повною мірою використовувати навчальні програми. Цифрове піаніно цієї моделі не стане зайвим, якщо у вас є базове класичне. Його можна використовувати як допоміжний інструмент під час навчання.

Источник: сайт 8nota.com.ua

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 16.07.2022 | Переглядів: 681 | музыкальный инструмент, музыка, пианино

Читайте також на цю тему: