Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Особливості iPhone Pro Max

Автор: Оксана Загороднюк, 08.10.2022, 12:50:11 Особливості iPhone Pro Max
Як і обіцяли виробники продукції Apple традиційно восени представлено нову модель iPhone 14. Поціновувачі айфонів, а особливо ті хто полюбляє міняти смартфон ледь не щороку на новий,  вже мають можливість обрати собі хороший варіант. Як і завжди, новий айфон має декілька моделей: стандартний iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro та 14 Pro Max. Тож розгляньмо найпотужніший з цього переліку смартфон: iPhone 14 Pro Max.

Особливості iPhone 14 Pro Max

Модель Apple Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Gold має безпровідну зарядку, Bluetooth, GPS, Wi-Fi, ГЛОНАСС, NFC. Корпус виготовлений з металу та скла. Екран має розширення 2796x1290. 
Камера 

Саме через якісну фото та відео зйомку велика частка користувачів айфон залишаються йому вірними. Цього разу виробник також добряче попрацював над якістю зобрабраження. Основна камера - потрійна 48 МП + 12 МП + 12 МП та фронтальна - 12 МП. 

Наявні функції:

  • сканер обличчя;
  • барометр;
  • акселерометр;
  • гіроскоп;
  • датчик освітлення;
  • датчик наближення;
  • компас.


Операційна система: iOS 16

Окрім того, ця модель підійде тим кому потрібно 2 сім-карти. Також розробник додав функціонал безпеки – Crash Detection та можливість надсилання екстрених повідомлень через супутник за відсутності стільникового зв'язку.

Пам’ять 

Пам’ять в телефоні - зазвичай це те чого нам постійно не вистачає. Особливо це стосується любителів селфі, адже фото та відео займає найбільше місця. Це ж саме можна сказати й про телефонні ігри. Саме тому виробники Apple цього разу не поскупились на об’єм пам’яті. Тож ви можете обрати: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ або 1 Т. 
Відповідно і ціна на телефон на пряму залежить від об’єму пам’яті. Орієнтовна ціна на iPhone Pro Max коливається від 80 тис. грн до 122 тис. грн. Вартість смартфонів від Apple завжди була досить кусючою та цьогоріч вона напевно перевищила усі очікування потенційних покупців. Проте лишаються ті, для кого ціна не має значення або люди, які готуються до придбання нової моделі заздалегідь та відкладають кошти. 

Все ж якщо ви давно мріяли про такий смартфон як iPhone Pro Max та просто марите ним, але не маєте коштів на придбання, не засмучуйтесь. Нові моделі айфонів мають властивість з часом падати в ціні. Тож усе що вам потрібно - це просто трішки почекати, а згодом придбати омріяний телефон за зниженою ціною. Такі зміни у вартості смартфона відбуваються у зв’язку з появою нових, більш потужних моделей з насиченішим функціоналом.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 08.10.2022 | Переглядів: 444 | айфон, iPhone Pro Max, телефон

Читайте також на цю тему: