Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Що важливо знати про біодобавку Лактіале

Автор: Светлана Егорова, 01.10.2022, 18:17:24 Що важливо знати про біодобавку Лактіале
Лактіале - це харчова добавка, яка     створена для підтримання рівноваги нервової та імунної системи, а також відновлення мікрофлори кишечнику після лікування антибіотиками які погіршили його стан або інших стресових для організму, а факторів. Лактіале - це не медикаментозний засіб, але приймати його краще за  порадою лікаря. 
Зазвичай, Лактіале стає у пригоді коли ви неякісно харчуєтесь, п’єте мало води, отримуєте дозу стресу, і тим самим погіршуєте стан шлунково-кишкового тракту. 

Ціна на капсули Лактіале досить прийнятна для придбання.

Спосіб застосування

Засіб слід вживати один раз на день після їжі по 2 капсули дорослим і дітям з 12 років. Якщо це Лактіале мульті, то вживати слід по 1 капсулі два рази на день. Для досягнення максимального покращення роботи організму курс вживання засобу має бути 4 тижні, для продовження краще порадитись з лікарем. 
Звертайте увагу на термін придатності засобу, адже він як і будь-який інший має властивість псуватись. Лактіале придатний до вживання 2 роки, за умови зберігання в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С. 

Протипоказання та застереження

Перед тим як приймати засіб почитайте його  склад, адже так можуть бути дратуючі ваш організм компоненти, особливо це стосується алергетиків. Окрім того, засіб не рекомендований дітям до 12 років. Вагітним жінкам які планують приймати Лактіале варто порадитись з лікарем, адже Лактіале  не слід приймати майбутнім мамам які мають ослаблений імунітет. 

Лактіале складається з сої та молока. Проте люди які страждають на лактозу можуть не перейматись якщо їм необхідно приймати цей засіб, адже він є абсолютно безпечний для людей з подібними проблемами.

Ціна на  добавку Лактіале коливається від 150 до 290 грн в залежності від місця придбання та виду засобу. 

  • Лактіале в капсулах 170-220 грн;
  • В пакетах 150-220 грн;
  • Мульті 200-290 грн.

Перед споживанням засобу Лактіале слід проконсультуватися з лікарем, який зможе скорегувати термін вживання та порадити як краще діяти саме у вашій ситуації. Будь-яке самостійне втручання в організм може не лише не покращити, а й погіршити ситуацію. Тож не варто нехтувати візитом до фахівця. Хибним рішенням буде читати поради в інтернеті щодо споживання різного роду засобів, адже ви не завжди можете знати причину погіршення самопочуття та тим більше не можете встановити діагноз. Тож краще дотримуватись рекомендацій лікаря.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 01.10.2022 | Переглядів: 525 | лактіале, Здоровье, здоровое питание, біодобавка

Читайте також на цю тему: