Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Лікувальний масаж у Львові: допомога при різних захворюваннях

Автор: Оксана Загороднюк, 27.12.2022, 09:40:30 Лікувальний масаж у Львові: допомога при різних захворюваннях

Історія древнього лікувального масажу охоплює не одне тисячоліття. Адже саме він є найдавнішим методом лікування та профілактики різноманітних хвороб. Якщо мова йде про лікувальний масаж, то це комплекс спеціальних мануальних технік та прийомів, спрямованих на зміцнення здоров’я людини. Досвідчені фахівці центру володіють різними техніками масажу: лікувальний, оздоровчий, дренажний, точковий. Записатися на прийом можна за посиланням на https://vilne-dyhannia.lviv.ua/posluha/likuvalnyi-masazh/

  • Процедура дозволяє швидко покращити самопочуття пацієнта та прискорити процес одужання.
  • Лікувальний масаж сприяє відновленню після перенесеної хвороби.
  • Спеціальні техніки полегшують патології певних тканин.
  • Масаж дозволяє зняти стрес та підвищити захисний потенціал організму.


Сертифікований масажист центру враховує особливості кровотоку та відтоку лімфи кожної частини тіла під час виконання масажних рухів. Такі маніпуляції створюють ефект розслаблення та розігріву тканин. Механічна дія активує рецептори шкіри, знімає напругу, спазми, покращує кровообіг у тканинах. Медичний центр «Вільне Дихання» пропонує курс лікувального масажу у місті Львів.

Професійний підхід до лікувального масажу

Якщо у Стародавній Індії та Китаї процедури масажу проводили виключно жерці, то в наш час лікувальний масаж мають виконувати лише досвідчені фахівці, які знаються на анатомії та фізіології людини.

Яких результатів слід очікувати після проведення курсу лікувального масажу(один раз на сезон 10-15 сеансів):

  • Покращення ефективності основного лікування.
  • Зменшення болю та набряків, м'язових спазмів, напруження у всьому тілі.
  • Поліпшення циркуляції крові та лімфи.
  • Психологічне та фізичне розслаблення.
  • Нормалізація роботи нервової системи, підвищення якості сну.


Скориставшись послугами медичного центру «Вільне дихання», можна пройти різні види масажу: загальний, масаж спини, шийно-комірцевої зони, масаж ніг, живота, стоп та ін. Досить хороші результати демонструє антицелюлітний масаж, який сприяє покращенню стану шкіри та схудненню, за умови комплексного підходу. Швидкому відновленню після пневмонії або бронхіту, сприяє дренажний масаж. Він збільшує рухливість ребер, зміцнює мускулатуру грудної клітки та покращує відведення мокротиння.

Масажист з оголошення в газеті

При зверненні до некомпетентного масажиста, існує ризик погіршення стану та виникнення ускладнень. Саме тому лікувальний масаж має виконувати кваліфікований фахівець, який не лише має ліцензію на надання відповідних послуг, а й досвід роботи з різними пацієнтами. Масажисти центру «Вільне дихання» цінують свою репутацію та турботливо ставляться до потреб пацієнтів, володіють класичними та сучасними техніками масажу. Застосування спеціальних методик лікувального масажу при різних захворювання демонструє стійкий терапевтичний ефект.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 27.12.2022 | Переглядів: 573 | лечение, массаж, медицина

Читайте також на цю тему: