Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Зручні онлайн кредити для всіх українців

Автор: Марія Рудзік, 26.03.2018, 22:24:48 Зручні онлайн кредити для всіх українців

Як вирішує свої фінансові проблеми більшість українців? Відповідь проста: позичає гроші у знайомих та родичів або бере кредит в банківській установі. Кілька років тому набула поширення нова послуга — мікрокредитування онлайн. Усі ці варіанти мають право на існування, та в кожного з них є свої недоліки й переваги. Хочеться дослідити, де ж ховається істина. Що саме дійсно допоможе швидко вирішити складнощі з грошима і чи доцільно оформляти кредити онлайн через інтернет?
 

Банківське кредитування

Банки України пропонують величезний асортимент різноманітних послуг, серед яких є й мікрокредитування. Якщо необхідна невеличка позика, громадян запрошують оформити банківську картку. На неї дозволено отримати близько 10 тисяч гривень. Та й для такого мінімуму доведеться зібрати деякі довідки та заслужити довіру установи, що кредитує.

Мінімальний перелік вимог банку виглядає так:

  • претендент повинен бути громадянином України та мати чинний паспорт (дуже бажано — з постійною пропискою);
  • замовник банківської картки не повинен заборгувати за іншими кредитами (історія ретельно перевіряється);
  • працевлаштованість та наявність офіційної роботи є обов’язковими (підтвердження цього — довідка про доходи);
  • за необхідності оформити позику на значну суму до пакету документів доведеться докласти копію витягу про право власності на якесь цінне майно.

Та не всілякий українець в змозі надати ці документи. Хтось працює на двох підприємствах, і бухгалтерія жодного з них не видає довідки про доходи належного рівня. Молодь, що навчається, взагалі не відповідає окресленим вимогам. Таке ж становище у жінок в декреті та пенсіонерів.

До того ж багатьох з них підтримують родичі, що працюють за кордоном. За необхідності взяти позику та згодом розрахуватись по ній можливість то є, але її важко підтвердити документально. Що ж діяти в такому випадку?
 

Миттєві кредит онлайн — реальний вихід із скрутного становища

Непередбачені обставини підстерігають місцевих жителів на кожному кроці. Від них складно убезпечитись. Поранення в транспортні аварії, несподівана хвороба, термінова потреба з’їздити в інше місто, незаплановані покупки — ці та маса інших обставин змушують шукати вільні гроші.

На жаль, у багатьох родин бюджет чітко розпланований. Саме цих «вільних» грошових коштів в наявності й нема. В такій ситуації не варто засмучуватись. Якщо всі відмовили в позиці, завжди доречно взяти кредити онлайн прямо у себе вдома, та отримати гроші за декілька хвилин. Варт лише ввімкнути інтернет та перейти на сторінку Moneyveo.
 

Чому онлайн-кредитування варте уваги

Нерідко трапляється так, що гроші потрібні терміново, а до зарплатні — ще 2 або 3 тижні. Всі приятелі відмовили позичити такі необхідні кошти. Декілька вже існуючих кредитів не дають жодного шансу на новий візит в банківський офіс. Залишається лише один вихід — взяти миттєві кредити онлайн в однієї з українських МФО.

Численні компанії охоче співпрацюють із різними верствами населення, але встановлюють досить високий відсоток. Moneyveo буквально дарує новачкам мінімальну ставку — 0,01%. Це дуже вигідна пропозиція, в чому легко впевнитись за допомогою найпростішого моніторингу умов різноманітних макрофінансових установ.

Серед інших вигід, що отримують клієнти мікрокредитуючої компанії, варто згадати такі:

  1. Замовник кредиту онлайн не мусить очікувати у величезних чергах. Він знаходиться у себе вдома, в зручному середовищі. Поки кредитор приймає рішення, паралельно не заборонено займатися своїми справами.
  2. Заявка подається в режимі онлайн. Немає жодної потреби збирати якісь папери, робити запити в бухгалтерію свого підприємства. Взагалі, щоб оформити кредит онлайн, досить мати при собі паспорт та власний Індивідуальний Ідентифікаційний Номер.
  3. «Вердикт» компанія-кредитор виносить за лічені хвилини. Отже, отримати кредит онлайн можна навіть не виходячи з будинку. Готівка одразу ж перераховується на банківську платіжну картку і згодом отримується в найближчому банкоматі.
  4. МФО дозволяють отримати швидкий кредит навіть на декілька днів. Розмір суми варіюється від кілька десятків до тисяч грн. Претендент на мікропозику сам встановлює межі, які є для нього найбільш комфортними.
 

Як подається заявка на кредити онлайн

Перш ніж взяти кредит, слід прорахувати майбутні виплати на онлайн-калькуляторі. Розташований цей інструмент на першій сторінці сайту. Користуватись ним надзвичайно просто: вкажіть термін та об’єм готівки, що бажаєте позичити. У віконечку справа одразу ж з’явиться розрахунок відсоткової ставки та загальних виплат.

Все влаштовує? Прийшов час подати заяву, задля чого слід активізувати відповідну панель інструментів. Послідовно вкажіть особисті данні, прив’яжіть до своєї сторінки власну банківську картку та зачекайте на висновок системи. Якщо все добре, на телефон прийде SMS-повідомлення зі схвальною відповіддю.
 

Базові умови кредитування

В Манивео можна взяти мікрокредит на термін від 2 до 30 діб. Максимальна сума для новачків — 3500 грн. Якщо людина співпрацює з компанією впродовж тривалого часу та завжди акуратно розраховується, довіра до неї зростає. Щоразу надійний партнер отримує більше національної валюти (певно, за наявності такого бажання). Максимальний об’єм — 15 000 гривень.

Таким чином інтернет давно перестав бути засобом для розваг і став зручним інструментом вирішення багатьох — в тому числі, й фінансових — питань. Гаряча пропозиція від Манивео доведе, наскільки це просто та безпрограшно. З цим онлайн-кредитором реально розпочати довготривалі економічні стосунки задля взаємної користі, клієнтської зручності та цілковитого задоволення.

Автор: Марія Рудзік, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.03.2018 | Переглядів: 1615 | украина, кредит

Читайте також на цю тему: