Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Август » 12 » 13:30:59

В Житомире задержан 25-летний внук убивший свою бабушку

12.08.2009, 13:30:59 5641 5
В Житомире задержан 25-летний внук убивший свою бабушку

В Житомирі затримано 25-літнього онука який закатував свою 78-річну рідну бабусю до смерті.

В кінці липня в селі Хижинці Вінницького району сусіди знайшли мертвою 78-річну місцеву мешканку. Вона лежала на підлозі у власній оселі із закривавленим обличчям та слідами катувань по всьому тілі.

У цій же кімнаті перебував і єдиний свідок трагедії – чоловік загиблої, прикутий важкою хворобою до ліжка. Тортури над рідною людиною відбувались у нього на очах, однак він був наскільки кволий, що навіть не міг кричати. Найжахливіше, що цинічним катом, як з’ясувалося в ході розслідування, став рідний онук убитої.

За словами в.о. начальника Вінницького райвідділу міліції Олександра Щербаня, пенсіонерка загинула в нестерпних муках. Вимагаючи гроші, 25-літній молодик нещадно бив родичку. Бабця віддала йому останні сто гривень, напередодні позичені в сусідів: пенсію вони з чоловіком ще не отримали, а заощаджень через важку хворобу останнього не було.

Забравши останні копійки, онучок на тому не зупинився. Аби домогтися свого, влаштував бабусі жахливі тортури – прикладав до тіла знесиленої жертви розпечену праску, а на завершення стільцем проломив їй грудну клітину. Від больового шоку та отриманих травм нещасна померла на місці.

Навряд чи можна уявити, що пережив чоловік вбитої, приречений на роль мовчазного свідка нелюдської розправи. Наступного ранку до хатини зайшла сусідка  і викликала міліцію.

Після вбивства винуватець злочину подався в біга.

Хлопець опинився в Житомирі, побоюючись знову потрапити за грати, а такий сумний досвід у нього вже був (минулоріч він звільнився з в’язниці, де відсидів 3,5 роки за крадіжку та нанесення вітчиму тілесних ушкоджень середньої тяжкості). У Житомирі він мав друзів, в яких попросив ковдру, дещо з одягу та засоби гігієни.

Тиждень, поки його шукала міліція, втікач жив у житомирському гідропарку, вдень йшов на пляж. Але ж голод не тітка. Грошей у нього бракувало, тож щоб дістати продуктів, колишній злодій… пішов працювати на місцевий ринок вантажником. Трохи заробивши, він підійшов до кіоску купити продуктів і в цей час був затриманий правоохоронцями.

За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваний зізнається у скоєному, але особливо не шкодує про зроблене. Ненависть до рідної людини почала ятрити душу, коли він відбував покарання в тюрмі: молодик вважав, що бабуся без згоди продала його квартиру, що й могло послугувати поштовхом до мстивої жорстокості.

Тэги: убийство, Винница, милиция

Схожі новини:


Комментариев: 5
deterioration
1 janna (deterioration)   • 13:45:34, 12.08.2009 [Материал]

Во урод!!! Я очень надеюсь что в тюрьме с ним хорошо поработают зэки. Мы всегда начинаем искать повод для преступления-- "подумал, что продала квартиру и убил"-- как все просто...
yanfel
2 Полевой (yanfel)   • 13:54:59, 12.08.2009 [Материал]

На тюрьме и на зоне его будут все просто "любить"!
Calikusu
3 Каликуся (Calikusu)   • 15:25:24, 12.08.2009 [Материал]

А мы смертную казнь отменили... Негуманно, видите ли.
Ну в данном случае гуманность просто налицо! Во всей своей красе!
Линчевать таких надо!
Skywalker
4 апіап (Skywalker)   • 16:34:55, 12.08.2009 [Материал]

Декстера в СТУДИЮ!!!
жЫдобандЕровец
5 Maks (жЫдобандЕровец)   • 21:44:45, 12.08.2009 [Материал]

ждем 4й сезон осенью
Оголошення на ЖЖ інфо: