Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2009 » Октябрь » 28 » 15:12:12

На Житомирщине пенсионер поджог свой дом и повесился. ФОТО

28.10.2009, 15:12:12 5271 0
На Житомирщине пенсионер поджог свой дом и повесился. ФОТО

Хата згоріла, її господар повісився. Такими подіями ознаменувався початок тижня у селі Старий Солотвин на Житомирщині.

На момент приїзду журналістів вогнеборці із полум’ям упорались і перевіряли, чи нема у будинку інших займань. Кажуть, пожежа почалася із кімнати приготування їжі.

Сергій Юхимчук, начальник караулу: “Ми прибули на місце події, будівлю було знеструмлено. Покрівля повністю була охоплена полум’ям, вогонь ми притушили. Коли зайшли в середину будинку. побачили. що горіло 3 кімнати. На мою думку, причиною пожежі став підпал”.

Першими полум’я помітили сусіди і сестра господаря Раїса Гуменюк, яка мешкає неподалік. Стали самотужки гасити вогонь та шукати у хаті шістдесятирічного чоловіка. Знайшли його мертвим — він повісився. Тіло винесли з хати ще до приїзду пожежних.

Раїса Гуменюк, сестра загиблого: “У коморі, двері зачинені з ганка, і він там примостився. Може знав, що люди прийдуть відчеплять, він ще теплий був, але вже було пізно”.

Наробив рідним біди, каже Раїса Гуменюк, демонструючи мотузок, з якого кілька годин тому зняли її брата. Чоловік мешкав сам, його відвідували працівники соціальної служби. Самотужки виконував хатню роботу, готував собі їжу, понад 20 років тому переніс інсульт, розповідає сестра покійного.

Раїса Гуменюк, сестра загиблого: “Він паралізований був, в нього тиск завжди був нормальний, але з головою щось було — бували “заскоки”.

Що могло спонукати чоловіка до самогубства, жінка не знає. Вдень вона навідалась до брата, той, каже, був лихим. А взагалі ж поведінка чоловіка не віщувала про його наміри. Двері він зажди тримав зачиненими, тож ніхто зі сторонніх, упевнена жінка, не міг вчинити злочин.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/533300707.jpg






http://img.zhzh.info/_ph/1/2/531321191.jpg





http://img.zhzh.info/_ph/1/2/722081329.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/878733509.jpg

Тэги: пожар, самоубийство
   По матеріалам: трк ВІК

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: