Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Июль » 21 » 14:30:39

У Бердичеві відбулися гонки на мотоциклах на щойно збудованій мототрасі. ФОТО     Реклама  

21.07.2015, 14:30:39 5010 1
У Бердичеві відбулися гонки на мотоциклах на щойно збудованій мототрасі. ФОТО

Перший офіційний мотокрос «Відкритий кубок Бедичева» відбувся на новій трасі європейського зразка.

Навколо змагань з улюбленого виду спорту шанувальників зібрала Федерація мотоспорту України в Житомирській області, на чолі з представником партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Бочковським.

Минулих вихідних до м. Бердичева на Житомирщині завітали 70 поціновувачів мотоперегонів  з різних куточків країни. Серед зірок українського мотоспорту, які порадували бердичівлян своєю присутністю, були  чемпіон Європи та багаторазовий  чемпіон України Роман Морозов, Ілля Михальчик, Петро Заворицький, Владислав Бардишев. Свою майстерність демонстрували і спортсмени Житомира – Олег Ліпінський, Євген Скібіцький, Олександр Ученик та інші.

Провести змагання такого рівня, кажуть організатори, вдалося завдяки підтримці бердичівлян.  Зокрема, народний депутат Олександр Ревега (фракція партії Блок Петра Порошенка) посприяв тому, аби мототраса відповідала стандартам міжнародних змагань, а саме забезпечив техніку, паливно-мастильні матеріали та будівельників.

«Ще під час змагань минулого року Олександр Ревега заявив, що не просто підтримує таку  ​​ідею, а обіцяє всіляко сприяти тому, щоб в подальшому турнір у Бердичеві був не лише національним, а й міжнародним. Власне, він дотримав слова. Забезпечивши підтримку будівництва мототреку, він наблизив рідне місто до проведення у ньому європейських турнірів. Мер міста, Василь Мазур, в свою чергу повністю взяв під контроль організаційні питання. Всі відповідні служби були присутні під час проведення заходу. За це йому теж дякуємо», – відзначив голова Федерації мотоспорту України в Житомирській області Олександр Бочковський.

Підтримка мотоспорту представниками влади та створення належних умов для тренувань і проведення місцевих змагань себе виправдовують, говорить голова Федерації мотоспорту України в Житомирській області. Про це свідчать перемоги, яких досягають спортсмени нашого регіону. Зокрема, Олександр Бочковський поділився, що  після проведення традиційного мотокросу пам’яті Сергія Корольова, який відбувся у  Житомирі  17 травня, житомирська команда здобула першість на Кубку України з мотокросу у м. Києві.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»



















ФОТО: Юрій Михальчик

Тэги: блок Петра Порошенко, мотокросс, Солідарність

Схожі новини:


Комментариев: 1
aurum
1 Антон (aurum)   • 06:35:53, 22.07.2015 [Материал]

Все б нічого якби не піар перед виборами, знову Порошенківсько-жидівська партія і перекрашений Бочковський. А без маланца Ревегі нехватило ума трасу зробити? При союзі, як кажуть демократи совок, в кожному районому центрі були такі клуби. ДОСААФ. Натомість демократи то дебіли все порозтягували і зараз геройськи все начебто роблять. Тим самим відволікають увагу людей від більш глобальних проблем як донбас та мукачево. Відволікають увагу від провально-грабіжницької дії влади і в тому числі невмінні чи небажанні президента навести лад в країні.
Оголошення на ЖЖ інфо: