Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 1 » 09:37:04

«Дельта Кепітал» звернулись до Авакова та Шокіна щодо розслідування справи навколо «Житомирських ласощів»

01.12.2015, 09:37:48 3265 1
«Дельта Кепітал» звернулись до Авакова та Шокіна щодо розслідування справи навколо «Житомирських ласощів»

Об’єктивно розслідувати та взяти під особистий контроль справу «Житомирських ласощів» вимагають у Арсена Авакова та Віктора Шокіна представники іноземного інвестора «Дельта Кепітал С.А». 

Про це вони заявили під час ефіру на каналі СК1 у Житомирі.  

«Ми звертаємося до Авакова та Шокіна із проханням взяти під контроль цю резонансну справу. Сьогодні, після багатьох років у судах, іноземний інвестор повернув собі право на фабрику. Коли його представники намагались зайти на підприємство – отримали опір та звинувачення у рейдерстві. Ми не будемо діяти жодними силовими методами, тому що надіємося на справедливу правоохоронну систему в Україні. Іноземний інвестор буде діяти тільки в рамках Закону», - зазначила Наталія Мельник, представник «Дельта Кепатіл».

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня законні власники намагались потрапити на підприємство, маючи на руках рішення суду щодо повернення фабрики. Утім, їх назвали рейдерами і не пустили на «Житомирські ласощі».  

«Те, що відбувається сьогодні, не є рейдерським захопленням. Це – відновлення справжніх акціонерів у їхніх правах, це відновлення справедливості! Зараз скасовано запис щодо незаконно утвореного ТдВ «ЖЛ», а фабрика, як це і було раніше, належить ЗАТ «Житомирські ласощі». Усі акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі» поновлені у своїх правах! Людям знову належать Ваші частки підприємства, які було вкрадено рейдером Бойко», - зазначають у прес-службі «Дельта Кепітал С.А.»

Тэги: рейдерский захват, Житомирские ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 19:25:21, 01.12.2015 [Материал]

А действительно, чо это местная власть в окопах отсиживается7! Что, сцит возвращения преждних отморозков-отжимателей?!
Оголошення на ЖЖ інфо: