Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 18 » 18:24:25

Основні кроки та досягнення Ощадбанку за листопад 2015 року     Реклама  

18.12.2015, 10:24:45 4111 3
Основні кроки та досягнення Ощадбанку за листопад 2015 року

Запуск флагманського продукту «Моя картка»
 
«Моя картка» – це безкоштовна й миттєва «точка входу» в Ощадбанк. Це універсальна, повнофункціональна платіжна картка. Клієнти отримують доступ до багатьох сучасних банківських послуг: безкоштовного зарахування коштів, внесення комунальних платежів без черг, каналів дистанційного обслуговування WEB- mobile-банкінгу «Ощад24/7», кредитної лінії, сервісу «Мобільні заощадження», що передбачає отримання 9 % у гривні на залишок коштів на рахунку, інструмента електронної ідентифікацій OschadBank ID для отримання адміністративних послуг. Основною графічною темою картки є візерунок традиційної української вишиванки, розкладений через призму калейдоскопа – символу багатогранності й нескінченної різноманітності. 

70 тисяч карток оформлено за перший місяць з запуску «Моєї картки».
 
Ще більше можливостей для користувачів WEB-банкінг «Ощад-24/7»
Одразу три нових сервіси стали доступними для клієнтів:
  • переказ коштів з карткового рахунку на поточний, у т.ч. для погашення кредиту
  • переказ коштів з карткового рахунку на депозитний з правом поповнення;
  • перегляд виписок з поточних та  з депозитних рахунків.
+20 млрд. грн. залучено на депозит «Довіра»

Депозит «Довіра» від Ощадбанку став одним з найуспішніших на ринку. Практику акційних депозитів Ощадбанк запровадив рік тому, презентувавши вклад «Щедрик», на який було залучено 4,5 млрд. грн. Потім була «Писанка» із залученими понад 10 млрд. грн. Тож із кожним новим депозитом  банк має приріст залучених коштів у геометричній прогресії. Показово, що Ощадбанк не лише зберігає довіру постійних клієнтів, а  й залучає нових –  30% вкладників відкрили в Ощадбанку депозит вперше.

+2,85 млрд. грн.

Банк має найкращий результат за 10 місяців п.р. з приросту депозитного портфеля без урахування курсової переоцінки: +2,85 млрд. грн.

Moody’s підтвердив стабільність Ощадбанку

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підвищило довгостроковий рейтинг за депозитами Ощадбанку в нацiональнiй валюті та його борговими зобов’язаннями до рівня «Саа3», що дорівнює рейтингу країни. Також підвищено рейтинги за деякими іншими категоріями. Рейтинги мають стабільний прогноз.

Вже відкрито 174 відділення нового формату

Мережа відділень Ощадбанку невпинно оновлюється. Дедалі більше людей отримують доступ до якісного обслуговування в установах нового формату. Такі відділення – новий підхід до обслуговування клієнтів, нові банківські продукти, нова якість роботи, нова система мотивації, нова операційна модель.

Презентовано два унікальних мобільних банківських підрозділи, створені на базі броньованих автомобілів КрАЗ

Такі банківські відділення на колесах не мають аналогів у світі.  Вони призначені для роботи в Донецькій та Луганській областях. Мобільні підрозділи вже обслуговують громадян, що мешкають у прифронтових населених пунктах, військовослужбовців та правоохоронців, які перебувають у військових частинах та в зоні АТО.

Програма «Ощадний дім» у цифрах

Вже 70 ОСББ проводять енергоефективні заходи у своїх будинках за допомогою кредитів Ощадбанку. Загальна сума наданих на утеплення ОСББ коштів перевищує 42 млн. грн. Фізичним особам Ощадбанк видав 54 748 кредитів на загальну суму понад 865 млн. грн. 
Фотографії:
Основні кроки та досягнення Ощадбанку за листопад 2015 року

Тэги: экономика, ощадбанк, банки

Схожі новини:


Комментариев: 3
uasmile
1 uasmile (uasmile)   • 13:34:01, 18.12.2015 [Материал]

кто разбирался с их тарифами на онлайн банкинг?
там все честно или стоит висеть на приватбанке?
dodo
2 Артём Александрович (dodo)   • 15:24:11, 18.12.2015 [Материал]

Приват для бизнеса удобен,так как у всех есть его карты.Хранить деньги в Украинских банках стрёмено,да инфляция режет всё нафиг с их супер процентами до потолка все это.Я считаю если у вас есть деньги то хранить нужно в валюте типа евро или доллар. Пока наша экономика не станет расти нефиг в банки идти.это сугубо моё мнение.
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 19:01:27, 20.12.2015 [Материал]

Лучшими достижением Ощадбанка было-бы проведение во ВСЕХ (!) его отделениях хоть какого-то, пусть и косметического, ремонта и замены светильников в опперационных залах! А то приходишь налоги платить, всё равно, как в коровник зашёл: тускло, уныло, тесно и темно...
Оголошення на ЖЖ інфо: