Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Июль » 23 » 08:39:17

Ощадбанк – лідер за приростом депозитів фізосіб у першому півріччі 2016 року     Реклама  

23.07.2016, 08:39:06 3633 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ощадбанк – лідер за приростом депозитів фізосіб у першому півріччі 2016 року

Портфель строкових депозитів фізосіб з початку року збільшився на понад 6 млрд. грн.

Ощадбанк зберігає лідерство на ринку депозитів фізичних осіб. Про це свідчить динаміка показників діяльності банку як у червні поточного року, так і за перше півріччя загалом. Портфель строкових депозитів Ощадбанку в гривневому еквіваленті за червень збільшився на 1 млрд. 155 млн. грн. (з урахуванням курсових коливань), а з початку року – на 6 млрд. 387 млн. грн. Загальний обсяг таких вкладів досяг 43,789 млрд. грн. Це найкращий результат серед банків України, що є безперечним свідченням довіри вкладників та позитивно впливає на стан ліквідності Ощадбанку і на економіку держави в цілому.

- Більше половини клієнтів розміщують кошти на півроку – рік. У нинішніх умовах для багатьох це довготривала інвестиція», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. Він також нагадав, що  накопичення достатнього запасу ліквідності надало Ощадбанку можливість повернути вже три чверті рефінансування НБУ – 16,39 млрд грн. та розпочати минулого року поступове зниження відсоткових ставок як за депозитами, так і за кредитами для ММСБ. Ця тенденція продовжиться і в поточному році. «Національний банк України продовжує курс на зниження облікової ставки, що має стати позитивним сигналом для ринку. Ощадбанк, маючи значний запас міцності у вигляді ліквідних коштів, готовий підтримувати тренд на зниження відсоткових ставок та оздоровлення економіки. У довгостроковій перспективі ця зважена політика сприятиме зменшенню вартості ресурсів банку, а отже - здешевленню кредитів для клієнтів, – зазначив Андрій Пишний.

Відсоткова ставка ніколи не була головним критерієм вибору для клієнтів Ощадбанку. Одним із факторів, який впливає на зростання депозитної бази, є те, що Ощадбанк має державний статус та гарантує своїм клієнтам надійність збереження коштів. Крім цього, Ощадбанк швидко змінюється –  активно розширюється функціонал дистанційних каналів обслуговування (система «Ощад 24/7» – Web- та Mobile-банкінг, офіційний сайт, Контакт-центр, мережа інформаційно-платіжних терміналів), впроваджуються оновлені бізнес-процеси, сучасні масштабні еквайрингові проекти. По всій країні відкриваються відділення нового формату – банківські офіси, обладнані згідно із сучасними світовими стандартами.
 

ДОВІДКА:

Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” – один із найбільших банків України, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Офіційний сайт – http://www.oschadbank.ua/ua/ Контакт-центр: 0 800 210 800. З депозитними програмами Ощадбанку можна ознайомитись ТУТ.


Тэги: экономика, ощадбанк, депозиты

Схожі новини:


Комментариев: 2
Читатель
1 Дмитрий (Читатель)   • 14:35:22, 23.07.2016 [Материал]

Благополучие этого хвастливого "банка" построено, в том числе, на ограбленных в свое время вкладчиках, которые собирали долгие году почти бесплатного труда на "черный день" и другие нужды.
Fedya
2 jose (Fedya)   • 13:49:59, 24.07.2016 [Материал]

бесплатный слоган для ощадбанка - "если никто тебя не хвалит, похвали себя сам"
Оголошення на ЖЖ інфо: