Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2018 » Апрель » 13 » 15:27:20

Володимир Ширма запевнив інвесторів у депутатській підтримці

13.04.2018, 15:27:20 2712 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма запевнив інвесторів у депутатській підтримці

«Весь депутатський корпус Житомирської обласної ради налаштований по максимуму сприяти залученню інвестицій в область. Адже це напряму поповнює як державний бюджет, так і місцеві бюджети», - зазначив голова обласної ради Володимир Ширма під час засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації, яке відбулося 12 квітня під головуванням керівника області Ігоря Гундича.

Також голова обласної ради висловив впевненість у тому, що цього року всі ми матимемо змогу побачити, на що йдуть податки, які сплачують інвестори. Мова йде про ремонт доріг в області, сонячну енергетику та зелений туризм. «Це саме ті реальні проекти, які ми зможемо побачити та відчути у найближчому майбутньому», - запевнив Володимир Ширма, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

У ході засідання Ради представників іноземних підприємств поінформовано про те, які проблеми, що порушувалися ними минулого разу, вдалося вирішити.

Зокрема, щодо забезпечення дотримання норм чинного законодавства у процесі відбору стічних вод підприємства ТОВ «Грайф Флексіблс України» було поінформовано, що  при здійсненні перевірки КП «Житомирводоканал» в четвертому кварталі 2017 року жодних перевищень у взятих пробах не виявлено.

Опрацьовано також питання щодо проведення аналізу забезпечення деревообробних підприємств області сировиною в обсягах відповідно до потреб виробництва. Аналіз реалізації лісогосподарської продукції державними лісгоспами АПК у області в минулому році показав, що 15% всієї продукції реалізовується через аукціон, а решта  - за прямими договорами. Представники інвестора ТОВ «Оранж Вуд» разом із представниками КП «Житомироблагроліс» провели робочу нараду, в рамках якої обговорили можливості забезпечення даного підприємства сировиною в потрібних обсягах, щоб уникнути зупинки лісопереробного підприємства.

В ході зустрічі представників влади та представників інвесторів були обговорені всі проблемні питання, які потребують вирішення. Окрім цього  буде направлено ряд звернень в центральні органи влади щодо врегулювання окремих норм чинного законодавства.








Тэги: Инвестиции, Володимир Ширма, Житомирщина, инвесторы

Схожі новини:


Комментариев: 4
Sunrise
1 Алекс (Sunrise)   • 15:59:55, 13.04.2018 [Материал]

Сколько нынче стоит "депутатська пИдтрЫмка"?
Pound
2 Рула (Pound)   • 17:34:29, 13.04.2018 [Материал]

С до вас хоча б можна на візит записатися? Скільки до вас виходила і ???? Ви тільки тих приймаєте, хто ледь за собою тягне валізу з $
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 21:48:38, 13.04.2018 [Материал]

Собрались волки рассказать, что они овец охраняют.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 16:15:23, 15.04.2018 [Материал]

"...Сколько нынче стоит "депутатська пИдтрЫмка"?..."
Спросите у Розенблата. Он как терпила, по Ухвале Печерского Суда, знает в этом толк. ;-)
Оголошення на ЖЖ інфо: