Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Июль » 10 » 08:39:57

Аварійна служба ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ» показала професійну майстерність на всеукраїнських змаганнях

10.07.2018, 08:39:57 2224 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Аварійна служба ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ» показала професійну майстерність на всеукраїнських змаганнях

Впродовж 4-6 липня на базі учбово-тренувального полігону ПАТ «Хмельницькгаз» у Кам’янці - Подільському відбувся перший етап півфіналу Всеукраїнських змагань аварійних служб «Наша майстерність – Ваша безпека!». Участь у ньому прийняли бригади із семи регіональних газорозподільних компаній Центрального регіону, серед яких були фахівці ПАТ «Житомиргаз».

Свою майстерність фахівці служби «104» із Житомира демонстрували у третій конкурсний день. На полігоні у Кам’янці-Подільському вони зійшлися із колегами з ПАТ “Київоблгаз”. За умовами змагань дві команди виконували шість видів завдань. Серед них -  пошук та ліквідація витоку газу, гасіння пожежі в газовому колодязі, одягання протигазу та ін. Проходження кожного із цих етапів оцінювалося конкурсною комісією. До уваги брали не лише оперативність роботи, але правильність їхніх дій, окремо оцінювали теоретичні знання фахівців.  
 

«Участь у таких змаганнях вже стала гарною традицією: вже другий рік поспіль краща бригада аварійно-диспетчерської служби ПАТ “Житомиргаз” демонструє свою майстерність та професійність, змагаючись із колегами з інших областей. Змаганням всеукраїнського рівня передував конкурс-огляд на обласному рівні у Черняхові, де 6 команд з районних відділень ПАТ “Житомиргаз” демонстрували свої професійні надбання. Першість на місцевому рівні виборола бригада із Новоград-Волинського, яка і представляє Житомирщину на всеукраїнському рівні”, - розповідає голова правління ПАТ «Житомиргаз» Валентин Ющенко.
 

Загалом у півфіналі Всеукраїнських змагань зійшлося понад  20-ть кращих бригад аварійних газових служб з різних регіонів України. Свої вміння ліквідовувати та локалізовувати витоки аварійні ситуації вони відпрацьовують на спеціально облаштованих полігонах у Центральному, Західному та Східному регіонах. За результатами міжрегіональних змагань комісія визначить трьох фіналістів які будуть змагатися за звання кращої аварійної бригади.

Так, лише у 2017 році року служба «104» ПАТ «Житомиргаз» понад 18 тис. разів виїжджала на аварійні виклики споживачів для усунення витоків газу. Лише за добу диспетчерам надходить приблизно півсотні звернень.У арсеналі бригади - високочутливі  сучасні прилади діагностики. Газошукачі, течешукачі вартість яких від 8-ми до 700 тисяч гривень. Ці прилади здатні зорієнтувати фахівця аварійної служби на можливий витік газу, значно скорочуючи час ліквідації поломки, що, у свій час зменшує відсоток аварії на мережі.

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»

Бригада ПАТ "Житомиргаз" виконує одне із конкурсних завдань: пошук витоку газу на підземному газопроводі



Ліквідація пожежі на газопроводі


Тэги: Соревнования, Житомиргаз

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: