Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Февраль » 10 » 16:24:19

Сутичка активістів руху «Скажений Доброволець» з прихильниками Анатолія Гриценка. ВІДЕО

10.02.2019, 17:06:19 4957 12 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сутичка активістів руху «Скажений Доброволець» з прихильниками Анатолія Гриценка. ВІДЕО

У Житомирі 8 лютого під час зустрічі кандидата в президенти Анатолія Гриценка з виборцями сталася сутичка між активістами руху "Скажений Доброволець" і прихильниками кандидата та охороною.

Відео інциденту опублікував на своїй сторінці в Facebook громадський діяч, житомирянин Олександр Шевчук, - пише прес-служба мережі ОПОРА у Житомирській області. На відео видно, як молодики викрикують нецензурні гасла, штовхаються з чоловіками та жінками і вимагають віддати камеру.

Спершу активісти намагалися зірвати виступ Гриценка.

«Під час заходу зайшли п’ять людей, один був з камерою професійною і чотири людини з плакатами. Стояли спершу у проході, а потім почали зривати виступ Гриценка. Потім їх охорона і представники партії з ними вийшла в коридор і потім там почалася суперечка. Там почалося все через фотоапарат, в них охорона його забрала, а потім повернула. Ці активісти не місцеві. Говорили, що ці особи були вже на такому заході Гриценка десь в Камянець-Подільську здається», – зазначив Олександр Шевчук.

Олександр Величко, керівник обласного виборчого штабу Анатолія Гриценка у коментарі ОПОРІ зазначив, що ці активісти не місцеві.

«Те що там відбувалося в коридорі я можу бачити лише з відео. Група людей спортивної зовнішності з листівками провокативного характеру, з камерою зайшли в зал і почали під час зустрічі кричати, питання якісь вголос задавати, провокувати. Люди обурилися в залі, бо ж прийшли послухати Гриценка. Почали ставити на місце, вони не реагували, продовжували кричати і далі хлопці наші, хто там стояв у проході і за безпеку відповідав вивели, пояснили, що так себе поводити не можна, правоохоронці підключилися, державна охорона, яка забезпечувала порядок під час зустрічі. Ну все локалізували, припинили, листівки забрали і все. Якщо вірити тому що вони казали на камеру на першому поверсі в телецентрі, то сказали, що ми з Києва і ми брали участь у подіях в обласній раді і тепер тут у вас», – розповів Олександр Величко.

Активістаи руху "Скажений Доброволець" в коментарі «Журналу Житомира» кажуть, що тітушки вигнали їх із зали, полізли у драку і вирвали з рук камеру.

"Ненависть Гриценка до добровольців, яку він продемонстрував у Кам'янці-Подільському, дуже обурила воїнів АТО. Тому, щоб все ж таки дізнатися про план пана полковника щодо миру на Донбасі,  в Житомирі до нас приєдналося ще більше побратимів. Але історія повторилася ще з більшим розмахом. Гриценківські тітушки вигнали нас із зали, полізли у драку і вирвали з рук камеру. Згодом нам вдалося її відбити, але флешка з відзнятим матеріалом зникла. Окрема "подяка" працівникам нацполіції, які просто стояли осторонь, поки нас намагалися забити толпою", - кажуть активісти.

Керівник відділу комунікації головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що представники Анатолія Гриценка відмовилися подавати заяву у поліцію.

«Ніхто із заявою до поліції не звертався. Провокація була, але представники кандидата відмовилися подавати заяву. Вони кажуть, що ці люди їздять за ними не в перше місто і вони вже знають їх в обличчя. Поліція на місці була, вони втрутилися, коли там між ними штовханина виникла, а коли почали подальше опитування, то сторона відмовилася подавати заяву», – зазначила Алла Ващенко.

Зустріч з кандидатом у Президенти була заздалегідь анонсована і проходила у приміщенні телецентру. Зал був заповнений людьми. Перед зустріччю Гриценко провів прес-конференцію, відвідав ефіри на місцевих телеканалах та прогулявся центральною вулицею Михайлівською.
 


 

Тэги: політика, Житомир, Гриценко

Схожі новини:


Комментариев: 12
Марио
1 Батхет (Марио)   • 21:19:47, 10.02.2019 [Материал]

Сколько грязи во всем этот выборном спектакле, с14, скажени добровольци, титушки, все на всех нападают, то ли еще будет
Stoics
11 Вольдемар (Stoics)   • 08:17:07, 13.02.2019 [Материал]

...вот как раз в данном случае "все на всех нападают" порадовало. как минимум - потери с обоих сторон не огорчили бы....
Provocateur
2 Agent Provocateur (Provocateur)   • 00:51:56, 11.02.2019 [Материал]

Калдирюня топить за #КакЛоха. Це в принципі все, що треба знати про інтелектуальний рівень Калдирюні. І це тільки підтверджує мою теорію, що він виявився нафіг нікому не потрібен у канадах чи де там і був змушений повернутися чалитися в ненависний Свиномир. А тепер компенсує власне пожиттєве лузерство типу дофіга активною громадянською позицією.
Muz
3 Игорь (Muz)   • 07:19:46, 11.02.2019 [Материал]

Но ты ведь и при Януковиче вонял тут о том, что все херово, что страна без будущего и без шансов. Народ попытался что-то предпринять, да, неудачно..., но ты снова продолжаешь тут вонять.
Может проблема не в майданах, а в твоей голове? Может к врачу, а?
Stiven30
4 Дмитрий (Stiven30)   • 08:05:45, 11.02.2019 [Материал]

Да просто постреляли бы прямо там и лежали бы они абы как!
antonvox
5 Антон А (antonvox)   • 14:17:25, 11.02.2019 [Материал]

А до выборов еще полтора месяца, что же будет дальше?
Stiven30
12 Дмитрий (Stiven30)   • 07:32:43, 14.02.2019 [Материал]

Не тут надо другой вопрос что будет после!?!
цены доллар и.т.д.
Provocateur
6 Agent Provocateur (Provocateur)   • 14:58:02, 11.02.2019 [Материал]

От кYрва, злий адмін знову нокаутував Калгаріана потужним ударом банхамера й потер всі його коментарі. Ну як так можна-то?.. Аж сльози розпачу з очей!.. :_( :_( :_( Добре, що я залишив собі на пам'ять декілька скріншотиків.
Cobalt
7 Cobalt (Cobalt)   • 15:28:53, 11.02.2019 [Материал]

"...то ли еще будет..."
Так ведь корыто не резиновое, его на всех РЫЛ не хватит! Вот и човпуться друг с другом, а мы спектакли наблюдаем.
AlexIvanov
8 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:45:37, 11.02.2019 [Материал]

Грыценко Министр обороны Украины. Правая рука Порошенко. Президент оплатил ему предвыборную программу и оплатил за участие 2,5 милиона гривен. Депутаты от Гриценко города Житомира помогают Сухомлину разворовыват бюджет Житомира. Хотите Порошенко голосуйте за Гриценко!
AlexIvanov
9 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:49:32, 11.02.2019 [Материал]

Мне не понятно зачем наши граждане пришли к этому Министру и заглядывают ему в рот. И никто этому холую Президента не задал единственный вопрос где наши танки и машины. Где деньги от продажи этих танков. Где?
Cobalt
10 Cobalt (Cobalt)   • 20:44:12, 12.02.2019 [Материал]

А народ потому и заглядывает в рот этому и ему подобным, потому, что надеется, что и ему в рот что-то положат. Но кроме того, что народ и так во рту сосёт что имеет, ему ничего и не светит. Рефлекс стадности всегда преобладает.
Оголошення на ЖЖ інфо: