Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июль » 13 » 16:31:11

Тепер у дворі Бориса Тена 100 та 102 є нове футбольне поле, - Борислав Розенблат   PR  

13.07.2019, 16:31:11 14979 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Тепер у дворі Бориса Тена 100 та 102 є нове футбольне поле, - Борислав Розенблат

У дворі багатоповерхівки по вул.Бориса Тена, 100 та 102 побудували футбольне поле з штучним покриттям. Тут є освітлення, огорожа та благоустрій навколо. Його презентували у колі житомирян та юних спортсменів 13 липня.

Це стало можливим завдяки програмі «Здорове життя», на реалізацію якої народний депутат Борислав Розенблат залучив у Житомир понад 20 мільйонів коштів субвенції із державного бюджету. Наголошує, що ці гроші – податки громадян, тож і працювати мають на громаду міста. Наразі це вже третій подібний майданчик і на черзі ще 9.
 

«Буквально два тижні тому ми презентували великий спортивний майданчик із футбольним полем та стріт-зоною на Вітрука, 31. Мені батьки телефонують і кажуть, що в 7 ранку діти вже біжать на майданчик, а о 22 їх не можна звідти забрати. Оце я вважаю дійсно результат, що ми змогли забрати дітей від гаджетів і комп’ютерів на свіже повітря. Вони граються, ведуть рухливий спосіб життя, заводять нові знайомства, активно проводять свої канікули. Саме цього я й прагнув, коли півтора роки тому почав працювати над втіленням ідеї, - говорить Борислав Розенблат. – Така ж ситуація на Київській, 13. Там у нас перший у місті інклюзивний майданчик. Підіть гляньте, з ранку й до вечора  «море» дітей. Всі щасливі і задоволені. Для мене це найкращий стимул працювати далі, робити ще більше, змінювати це місто. На цьому шляху я не один – є сотні ініціативних житомирян, які також вірять у те, що спільно ми можемо зробити ще більше і ще краще. Їх допомога і поради надихають мене. Житомир оновлюється, набуває європейського рівня».

 

Пані Наталія на Бориса Тена, 102 мешкає вже багато років. Раніше з її вікон було видно лише пустку, а зараз на його місці сучасний майданчик, про який і мріяти не могли.

«Особисто у мене такого в дитинстві не було, тому радію дуже за наших онуків. Це насправді гарний подарунок для нас всіх. З цим майданчиком у двір повернулося життя. Приємно, що не обмежилися одним полем і навели лад навкруги. Діти не могли дочекатися, коли вже зможуть грати футбол.  Якщо раніше вони просили гроші на розваги, то зараз тільки й мови про футбольну форму», - додає жінка.

Іван Лось – інженер ОСББ «Надія-102». Разом з однодумцями він організував десятки футбольних турнірів між дитячими й дорослими командами. Тепер тренуватися і грати зможуть безпосередньо у своєму дворі.
 

«Я детально оглянув поле – жодних претензій, зроблено на совість. Дякую проектантам і будівельникам, які постаралися  і зробили все на вищому рівні. Це в першу чергу для дітей і я вірю, що на цьому полі ми виховаємо  чимало футболістів для збірної України. Розмови про будівництво поля були, але я не думав, що вийде ще краще, ніж ми з Бориславом Розенблатом планували. Тепер побажання одне – підтримувати на майданчику чистоту, користуватися бережно, аби майданчик слугував якомога довше».


Борислав Розенблат наголосив, що футбольним полем можуть користуватися усі охочі, а ще нагадав, що буквально по сусідству якраз ведеться облаштування баскетбольного поля.
 

«Сподіваюся, що ці два майданчики будуть гостинними. Є ті, кому до вподоби футбол, а комусь – баскетбол. Є запити найвибагливіших, тільки б наші діти займалися і були здоровими, - пояснює Борислав Розенблат. – І дівчата, і хлопці можуть створювати команди, проводити змагання. Всі умови для цього передбачені.  Такі сучасні і безпечні поля у кожному дворі – це альтернатива шкідливим звичкам, поганим компаніям, діти здобувають спортивний досвід і свої перші перемоги, гартують дух».


З нагоди презентації майданчика перший футбольний матч зіграли хлопці з  ФК «ІнБев». Вони влаштували майстер-клас для дітей з навколишніх будинок.


Пресслужба кандидата в народні депутати Борислава Розенблата




















Схожі новини:


Комментариев: 1
CPTN
1 AntiHype (CPTN)   • 12:07:37, 14.07.2019 [Материал]

Пора сменить название на Rozenblat.info
Оголошення на ЖЖ інфо: