Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2007 » Март » 21 » 12:56:49

КПУ: Тимошенко ввела в заблуждение жителей Житомира!

21.03.2007, 12:56:49 8506 0
КПУ: Тимошенко ввела в заблуждение жителей Житомира!

Лидер БЮТ Юлия Тимошенко ввела в заблуждение жителей не только Житомирской области, но и всей Украины, когда заявила, что благодаря ее усилиям в Житомире были снижены тарифы на коммунальные услуги на 10%. Об этом говорится в официальном обращении 485 депутатов-коммунистов областного собрания Житомирщины к высшему руководству государства.

Как сообщает пресс-служба Коммунистической партии Украины, участники общего собрания депутатов-коммунистов Житомирщины считают такие действия народной избранницы "провокационными, несовместимыми с мандатом депутата Верховной Рады Украины". По их мнению, они ведут к дестабилизации обстановки в стране, обострению противоречий между ветвями власти, хаосу и беспорядкам на местах.

Учитывая изложенное, житомирские коммунисты обратились к Президенту Виктору Ющенко, спикеру Александру Морозу, Премьер-министру Украины Виктору Януковичу с просьбой принять неотложные меры "по прекращению в СМИ антинародных, антигосударственных выступлений и призывов так называемой оппозиционерки Ю.Тимошенко, которая действует по правилу: "Чем хуже в Украине - тем лучше!"

Напомним, на сессии Житомирского городского совета, которая проходила 14 марта, действительно присутствовала лидер БЮТ Ю.Тимошенко. В ходе рассмотрения вопроса об уменьшении тарифов на услуги ЖКХ 52 из 57 присутствующих в зале депутатов поддержали решение об их упорядочении. По мнению Ю.Тимошенко, это позволит удешевить коммунальные платежи как минимум на 10%.


Президенту України Ющенку В.А.
Прем’єр-міністру України Януковичу В.Ф.
Голові Верховної Ради України Морозу О.О.

Ми, комуністи-депутати усіх рівнів рад Житомирської області, з глибоким гнівом і обуренням сприйняли виступи в засобах масової інформації керівника фракції БІОТ у Верховній Раді України Ю. Тимошенко про те, що завдяки її зусиллям і участі в роботі міської сесії, а місті Житомирі знижено тарифи на комунальні послуги на 10 процентів.

Це явний обман і провокація. Не дивлячись на пропозиції депутатів-комуністів міської ради щодо перегляду і зменшення тарифів на подачу тепла, гаряче і холодне водопостачання і водовідведення, квартплату, вони не були підтримані депутатами б`ютївцями і нашеукраїнцями, які становлять більшість депутатського корпусу. Тож ціни залишаються на попередньому рівні, що відображено в прийнятому сесією рішенні від 14 березня 2007 року «Про затвердження заходів, направлених на упорядкування тарифів на житлово-комунальні послуги». Не зважаючи на це, Тимошенко завела в оману не тільки жителів області, а й усієї України, заявивши, що комунальні послуги знижені на 10 відсотків.

Учасники загальних зборів депутатів-комуністів вважають такі дії народного обранця провокаційними, несумісними з мандатом депутата Верховної Ради України, вони ведуть до дестабілізації обстановки в країні, загострення протиріч між гілками влади, хаосу і безпорядків на місцях.

Враховуючи викладене, звертаємося до Президента України, як гаранта Конституції, В. Ющенка, голови Верховної Ради України О. Мороза, прем’єр міністра України В. Януковича, вжити невідкладні заходи по припиненню в ЗМІ антинародних, антидержавних виступів і закликів так званої опозиціонерки Ю. Тимошенко, яка діє за правилом: «Чим гірше в Україні - тим краще!»

За дорученням 485 депутатів-комуністів обласних зборів Житомирщини

   По матеріалам: пресс-службы Коммунистической партии Украины

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: