Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Октябрь » 12 » 14:07:18

Молодые люди зверски убили бабушку за 2 гривны

12.10.2007, 14:07:18 3979 0
Молодые люди зверски убили бабушку за 2 гривны

10 жовтня до Олевського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено труп 81-річної господарки із слідами насильницької смерті. На тілі нещасної бабці значились два смертельних ножових поранення.

Як повідомили «Журналу Житомира» в ЦЗГ УМВС України в Житомирській області, у такому поважному віці бабуся жила одиноко у звичайнісінькій невеличкій сільській хатиночці і, здавалося б, нікому своїм існуванням не заважала.

Провівши першочергові оперативно-розшукові заходи, працівники міліції швидко натрапили на слід зловмисників – жителів того ж села 23-х та 24-річного віку. Їх обох одразу ж було затримано за підозрою у скоєнні тяжкого кривавого злочину.

Попередніми слідчими діями встановлено, що двоє молодиків вирішили якось підзаробити, але ні до чого кращого, ніж відібрати гроші у слабшого, так і не додумались. Мовляв, подейкують, що у старої бабці, що живе неподалік, водяться грошенята. Навіщо вони їй? У той же вечір чоловіки вирішили її пограбувати. Тим більше, що літня жінка проживає одна та опору здорованям не вчинить.

Зранку 9 жовтня молодики обговорили усі деталі та ретельно спланували свої дії. А близько 21 години цього ж дня вони направились до бабусиної хатини, аби змусити її поділитись з ними своїм грошовим збереженням. Постукали у двері та, підманувши стареньку, потрапили в її оселю. Жорстокість та жадоба до збагачення настільки заполонили буйні голови, що зловмисники навіть не вимагали від господарки грошей, а просто нанесли їй декілька ударів ножем і кинулись шукати жадану схованку.

Але яка там схованка?! Та й чи була така взагалі? Хіба що, як кажуть літні люди, на власне поховання. Проте, все, що вдалося розбійникам знайти у хатині своєї жертви – двохкасетний магнітофон, електроліхтарик та дві гривні та 50 копійок! Принаймні, й цими речами молодики не понехтували. То чи на таку смерть очікувала бабуся, проживши довгих 80 років? І чи варто було молодим людям, що годилися у внуки своїй жертві, ламати й своє власне життя?

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.115 (Вбивство) Кримінального кодексу України.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: