Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2007 » Декабрь » 20 » 15:46:27

Власти Житомирщины поздравили детей с днем святого Николая. ФОТО

20.12.2007, 15:46:27 6288 0
Власти Житомирщины поздравили детей с днем святого Николая. ФОТО

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела взяв участь у благодійному святі до Дня Святого Миколая, яке 19 грудня відбулося в обласній філармонії. На нього прибули діти з усіх куточків Житомирщини, які виховуються в багатодітних родинах.


Свято провела ведуча популярної дитячої телепрограми „В гостях у Ксені” Оксана Крук.

„Я знаю, що сьогодні на цьому дійстві – найталановитіші, найрозумніші та найсумлінніші діти, які своїми успіхами в навчанні та вдома заслужили на щиру повагу та шану. А тому подарунки з нагоди казкового свята – цілком залужені,” - сказав, вітаючи дітей, Юрій Забела.

Він подякував юним за їхні труди впродовж усього року, побажав їм міцного здоров’я, тепла й добра та вручив святкові подарунки від Президента України Віктора Ющенка та від обласної державної адміністрації – солодощі, іграшки та інші цінні й корисні речі. В кожному святковому пакунку був маленький державний прапор України.

У благодійному святі також узяли участь голова обласної ради Ірина Синявська та заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко.


ФОТОрепортаж Сергія Роздума: Святковий День Святого Миколая в Житомирі. ФОТО


ДОВІДКА
. В Житомирській області проживає 51 багатодітна сім’я, яка виховує 8 і більше дітей. Там зростає більше 500 дітей. Соціальним супроводом охоплено 1437 дівчаток та хлопчиків із родин із низькими статками. За останній рік відповідними службами підготовлено більше 300 документів для присвоєння жінкам області, які народили 5 і більше дітей, почесного звання „Мати-героїня”. 82 із них таке високе звання присвоєно.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: