Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Декабрь » 25 » 13:22:44

В Бердичеве открылась городская новогодняя елка. ФОТО

25.12.2007, 13:22:44 6852 0
В Бердичеве открылась городская новогодняя елка. ФОТО

Щедрівками та новорічними композиціями зустрічали мешканці та гості Бердичева (Житомирська обл.) відкриття головної новорічної ялинки міста.

Напередодні Нового року співаки та художні колективи традиційно бажали усім добра, злагоди та радості. У ці дні і дорослі, і діти загадують здійснення усіх своїх мрій та сподівань.

Тетяна Следюк, бердичівлянка: "У період різдвяно-новорічних свят у кожного в душі і у моїй також... відбувається очищення, оновлення... Кожен вірить у щось нове, загадкове..."

Головні персонажі новорічного дійства Дід Мороз та Снігуронька не могли не виправдати дитячих очікувань - у такі дні всі бажання одразу ж здійснюються. Учасники творчих колективів щедро сіяли-посівали глядачів, щоб наступного року наша земля поповнилася гарним врожаєм, у всіх оселях із новою силою зійшли добро та достаток, а всі люди були здоровими та щасливими, повідомляє телекомпанія ВІК.



Юрій Хомич, бердичівлянин: "Саме головне для родини - це здоров’я, благополуччя та родинне тепло. Тому усе це я і бажаю бердичівлянам. А саме головне - це здоров’я: як ми будемо здорові, то піднімемо наше славне місто Бердичів."

Теплі та щирі побажання лунали на адресу бердичівлян і з вуст міського голови Василя Мазура та його заступника Івана Демуся.



Василь Мазур, Бердичівський міський голова: "Сьогодні... хочу привітати усіх зі святами. Бажаю усім здоров’я, щастя, добра, щоб у кожній оселі були радість і сміх. Здійснення вам усіх ваших мрій !"

Радісний настрій глядачам дарували колективи загальноосвітніх шкіл міста, ансамбль «Бердичі», артисти Інна Морозова, Тетяна Щенявська та багато інших місцевих знаменитостей, серед яких був і постійний учасник новорічних святкувань - колектив оркестру заводу «Прогрес».



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: