Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Февраль » 19 » 10:48:36

С 20 февраля в Житомире новые тарифы на проезд

19.02.2008, 11:41:43 5842 0
С 20 февраля в Житомире новые тарифы на проезд

У Житомирі з 20 лютого нові тарифи на проїзд. Про це нагадує прес-служба Житомирської міської ради.

Враховуючи клопотання комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та у зв’язку з підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, енергоресурси, запасні частини до транспортних засобів, технічне обслуговування та ремонт рухомого складу, підвищення розміру мінімальної заробітної плати виконавчий комітет Житомирської міської ради вирішив:



Затвердити з 20 лютого 2008 року вартість проїзду пасажирів в міському пасажирському електротранспорті комунальному підприємству«Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» в розмірі 75 коп., та вартість місячних проїзних квитків:
1. Для громадян:
1.1. тролейбус-трамвай – 60 грн.

2. Для студентів вузів з денною формою навчання та учнів професійно-технічних навчальних закладів:
2.1. тролейбус-трамвай – 25 грн.

3. Для учнів шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів:
3.1. тролейбус-трамвай – 15 грн.

4. Для проїзду в міському електротранспорті на один день:
4.1. тролейбус-трамвай – 2 грн. 50 коп.

Іншим рішенням виконавчого комітету , розглянувши клопотання керівників підприємств автотранспорту, ініціативної групи асоціації перевізників міста Житомира та у зв’язку з підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини до транспортних засобів, підвищення розміру мінімальної заробітної плати, погоджено вартість проїзду пасажирів в автобусах міського сполучення автомобільним перевізникам, які надають послуги з перевезення пасажирів у звичайному режимі у розмірі 1 грн. 25 коп.

Підприємства і приватних підприємців зобов’язано неухильно виконувати укладений між перевізником та замовником (міськвиконкомом) договір та вимоги чинного законодавства щодо надання послуг пасажирським автомобільним транспортом в м. Житомирі.

Разом з тим, саме завдяки виваженій позиції виконкому міської ради, тариф на проїзд пасажирів автомобільним транспортом по місту становитиме 1 грн. 25 коп., а не 1 грн. 50 коп., як на тому наполягали перевізники.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: