Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Март » 7 » 12:52:41

Женщина - как символ непреодолимого мужества! Карикатуры к 8 марта. ФОТО

07.03.2008, 13:33:41 15705 0
Женщина - как символ непреодолимого мужества! Карикатуры к 8 марта. ФОТО

«ШЕРШЕ ЛЯ ФАМ»
Мужність жінок у погонах, без сумніву, варта неабиякого захоплення. В них поєднуються, на перший погляд, непоєднувані якості. Добрі, милі, чуйні, чарівні, мудрі та жіночні у той же час можуть бути суворими, жорсткими, а іноді навіть не по-жіночому різкими, і що найголовніше – мужніми.

Саме ця ідея була закладена у роботи всесвітньо відомих майстрів-карикатуристів з України, що об’єднались у бліц-виставку з символічною назвою «Шерше ля фам», яка пройшла напередодні Міжнародного жіночого дня в УМВС України в Житомирській області. У цьому мистецькому заході взяли участь такі художники карикатурного жанру, як Володимир Казаневський, Костянтин Каланчева, Олег Середа, Георгій Майоренко, Василь Вознюк, Марина Туровська та інші. На представлених малюнках й дійсно можна було відшукати жінку у різних іпостасях, але всюди вона постає як символ непереборної мужності й рішучості.

Свято на честь жінок-правозахисниць продовжилося в актовій залі УМВС. З привітальним словом до присутніх звернувся головний міліціонер області Валерій Присяжнюк. З його рук чарівні співробітниці міліції отримали відзнаки МВС та УМВС, грошові нагороди та Почесні грамоти.

Святкового настрою присутнім додали музичні дарунки у виконанні оркестру УМВС та його солістів Людмили Шульги та Валерія Сагадіна. А найбільше зачарування викликали теплі слова з вуст діточок, які завітали до залу разом з вихователями дитячого садочку, щоб привітати своїх найрідніших матусь зі святом 8-го Березня.

Туалетная вода chanel allure homme sport цена которого 405 грн./шт. - это свежий аромат, созданный Жаком Польжем (Jacques Polges). Как и оригинальный Allure Homme, он имеет четыре «грани»: свежую, чувственную, древесную и пряную. www.parfum-service.ru

 
Шановні жінки! Щиро вітаємо вас зі святом весни! Бажаємо міцного здоров’я, молодості на багато весен, кохання та гармонії. Щоб у ваших ніжних душах завжди цвіла весна, а у ваших родинах були лад, тепло і затишок.
 

 

 

 

 

 

 

 
смотрите также:


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: