Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Апрель » 3 » 11:01:42

Шелудченко зовет всех на общегородской субботник 12 апреля

03.04.2008, 09:14:32 5167 0
Шелудченко зовет всех на общегородской субботник 12 апреля

В Житомирі триває місячник з озеленення та благоустрою. В рамках заходів сьогодні, 3 квітня, комунальними службами міста було проведено прибирання на вул. 1-го Травня в районі річки Путятинки.

Працівники КВЖРЕПів та інших комунальних служб облагородили чималу ділянку території міста, прибравши сміття, яке несвідомі житомиряни скидають в невстановлених місцях.

За словами начальника управління житлового господарства міської ради С.Півоварової, в районі сьогоднішнього прибирання знаходиться близько 150 приватних будинків. При цьому договори на вивезення сміття уклали лише 15 власників приватних помешкань.


Нагадаємо, вчора 2 квітня міський голова Віра Шелудченко провела прес-конференцію з питань організації та проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою у місті Житомирі.

“Міські служби скористалися тим, що лютий був теплим, і розпочали роботи по ліквідації несанкціонованих звалищ”, - зазначила В.Шелудченко.

Також, міський голова поінформувала про виконані роботи житлово-комунальними підприємствами міста під час проведення Весняної толоки та закликала журналістів долучитися до загальноміського суботника, який буде проведено 12 квітня.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: