Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Май » 5 » 12:47:09

Львівський співак Павло Табаков їде в Житомир

05.05.2008, 12:47:09 5356 0
Львівський співак Павло Табаков їде в Житомир

Переможець телепроекту "Шанс", львівський співак Павло Табаков вирушає у свій перший тур містами Західної та Центральної України на підтримку дебютного альбому „Тільки ти моя”. Про це повідомили організатори туру Павла Табакова.

Маршрут, розписаний на місяць, охопить Хмельницький, Рівне, Вінницю, Ужгород, Чернівці, Львів та Житомир. Гастролюватиме Табаков із групою музикантів, а спеціальним гостем його концертів стане чоловічий вокальний гурт “Орфей”. На публіку чекають “живий” звук та якісний пісенний матеріал - чотирма мовами (українською, англійською, французькою та італійською), пище Zaxid.net.

Майже двогодинна концертна програма складається як із хітів Павла Табакова - “Тільки ти моя”, “Параноя”, “Загублені слова”, “Запитай”, так і з нових його пісень.

"Зокрема, виконуватиму дві прем’єрні “ангельські” пісні - авторську “Янголя” та “Ангел” на музику Юрія Гнатковського, а також композицію на слова Мар’яни Савки і музику Геннадія Крупніка “Ти підпалила рай”, - розповів співак. - А з “Орфеєм” заспіваємо “Богемську рапсодію” - з репертуару легендарної групи Queen".

Сольні концерти Павла Табакова відбуватимуться у міських театрах і філармоніях. Дещо несподіваним „залом” стане відкритий концертний майданчик у Чернівцях - Літній театр.

У рідному Львові Табаков і його команда виступатимуть майже на завершення гастролей - 6 червня - у приміщенні Львівської обласної філармонії. У місті Лева в один день співак дасть одразу два концерти.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: