Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Май » 8 » 14:22:44

С Днем Победы!

08.05.2008, 20:48:15 7536 0
С Днем Победы!

Первые лица Житомира и области поздравили ветеранов Великой Отечественной Войны с Днем Победы.

Мэр Житомира Вера Шелудченко и губернатор области Юрий Забела пожелали ветеранам крепкого здоровья, бодрости духа, долгих лет активной жизни и семейного уюта.

Также, 7 и 8 мая на Королевском и Богунском военном кладбище состоялся митинг-реквием. Секретарь городского совета А.З. Каленский поздравил ветеранов Великой Отечественной войны, пожелал им крепкого здоровья и призывал молодежь не забывать своих героев.

В завершение митинга собравшиеся положили цветы к памятнику погибшим воинам на Королевскому кладбище.

Поздравления с Днём Победы властей и чиновников Житомира.


Дорогі ветерани!

Щиро і сердечно вітаю Вас із Днем Перемоги – священним святом народної мужності і звитяги!

Ваша життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це високий приклад для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Щиро бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

Зі святом Вас, із Днем Перемоги!

З повагою, міський голова
В.Т.Шелудченко




Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Дорогі жителі Житомирщини!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги – святом мужності та звитяги!

9 травня – вікопомна дата, яка уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Це день честі та слави нашим батькам, дідам, які відчайдушно чинили опір ворогу на лінії фронту, в підпіллі, страждали в пеклі концтаборів, це день честі та слави матерям, які на тендітних плечах винесли весь непомірно важкий воєнний тягар, невтомною працею наближали Перемогу.

Доземний уклін Вам, шановні визволителі! Ваша життєва мужність, мудрість, досвід, ставлення до своєї Вітчизни – високий приклад для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на нашій рідній та вільній українській землі.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

Віримо, що День Перемоги слугуватиме гуртуванню та єднанню української нації, додасть усім нам наснаги в подальшій розбудові демократичної та заможної держави.

Зі святом вас, із Днем Перемоги!

З глибокою повагою,
Голова обласної державної адміністрації Юрій ЗАБЕЛА
Голова обласної ради Віталій ФРАНЦУЗ

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: