Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Май » 27 » 16:12:44

Националисты Житомира провели митинг посвященный "Дню героїв". ФОТО

27.05.2008, 16:12:44 5688 0
Националисты Житомира провели митинг посвященный

У неділю, 25 травня, Житомирські націоналістичні організації «Патріот України», «Національний Альянс» та «УНА-УНСО» провели урочисту ходу, присвячену Дню героїв.

Захід розпочався зі вшанування славної пам'яті Омеляна Сеника та Миколи Сціборського – теоретика українського націоналізму, що поховані поруч із Преображенським собором.

Колона соціал-націоналістів та патріотичної молоді чисельністю в 100 чоловік пройшла центральними вулицями Житомира до пам’ятника Тарасу Шевченку. Урочиста хода закінчилась мітингом, на якому з короткими промовами виступили провідники «Патріота України» та лідери іншіх організацій.

Виступаючі нагадали всім присутнім про сакральний зміст свята Дня героїв, присвяченого сотням поколінь відомих і невідомих українців, що полягли за свою землю та кров. Було наголошено на тому, що головна мета боротьби всіх поколінь українців – національна Держава - ще не досягнута і що українська патріотична молодь, повинна стати в авангарді бротьби за Nацію, Расу та Українську Державу.






























Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: