Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июль » 24 » 11:47:46

Милиция завершила расследование резонансных ДТП в Житомире. ФОТО

24.07.2008, 11:47:46 6648 0
Милиция завершила расследование резонансных ДТП в Житомире. ФОТО

Міліцією завершено розслідування окремих кримінальних справ за фактами дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками, що набули широкого суспільного резонансу в Житомирський області.

Про завершення досудового слідства кримінальних справ та направлення їх до суду «Журнал Житомира» поінформували сьогодні в ВЗГ УМВС України.

Так, на Житомирщині завершено розслідування резонансного ДТП, що сталася 18 червня на нічній вулиці Житомира.

Нагадаємо, близько 1 години на проспекті Миру водій автомобіля «Мітсубісі-Галант» скоїв наїзд на двох пішоходів, 22-річну дівчину та 19-річного хлопця, що перетинали проїзну частину. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці пригоди, а юнака з численними тілесними ушкодженнями було доставлено до реанімаційного відділення однієї з міських лікарень.

Водій автомобіля з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди поспішив зникнути. Проте невдовзі працівниками державтоінспекції автомобіль з механічними пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди, було виявлено кинутим у приміській зоні. По „гарячим слідам” міліціонери затримали й самого винуватця трагедії. Ним виявився 27-річний житомирянин.

За фактом ДТП відносно водія було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та частиною 1 статті 135 (Залишення в небезпеці)  Кримінального кодексу України. Після пред’явлення обвинувачення до водія була обрана міра запобіжного заходу – взяття під варту.

У липні 2008 року досудове слідство завершено, кримінальну справу направлено до суду.



Направлено до суду і кримінальну справу  за фактом ДТП, що сталася 15 травня близько 1 години на перехресті вулиць Домбровського - Мануільського, що в м. Житомирі.

Тоді 26-річний водій автомобіля "Шкода-Октавія", не надавши переваги в русі, скоїв зіткнення з автомобілем "Опель - Вектра".  Унаслідок цього двоє учасників події, серед яких  19-річна дівчина, відразу загинули, четверо інших з травмами різного ступеня тяжкості було  доставлено до лікувальних закладів обласного центру.

Водій автомобіля, що став винуватцем трагедії, з місця пригоди зник. До того ж, як згодом з’ясувало розслідування, на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння. Відносно нього було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 135 (Залишення в небезпеці) та частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального Кодексу України.

Після встановлення місця перебування водія, йому було пред’явлено обвинувачення та обрана міра запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, де молодик перебуває до даного часу.

Тепер його подальша доля залежить від рішення суду.










Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: