Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Октябрь » 13 » 11:28:48

Шелудченко вручила спортсменам Житомира стипендии в 300 грн. ФОТО

13.10.2008, 11:28:48 4585 2
Шелудченко вручила спортсменам Житомира стипендии в 300 грн. ФОТО

Житомирський міський голова Віра Шелудченко вручила 25 обдарованим спортсменам міста Житомира іменні стипендії. Кошти на отримання стипендії у розмірі 300 гривень кожному виділено з міського бюджету.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

Кандидатів на її отримання рекомендувала міська координаційна рада з питань фізичної культури і спорту, створена у червні минулого року.

Крім стипендії, окремі подарунки від міського голови отримав призер Параолімпійських ігор Сергій Сидоренко, якому  незабаром Президент України  Віктор Ющенко вручатиме  орден “За мужність” ІІІ ступеня.                                     

Окремі слова  подяки Шелудченко адресувала  викладачам фізичного  виховання, тренерам  спортивних шкіл та олімпійського резерву, які виховали талановитих спортсменів і щодня працюють задля фізичного й духовного зміцнення нації, виховання молодої зміни спортсменів.

ДОВІДКА: Рішенням виконавчого комітету від 14 червня у Житомирі створено міську координаційну раду з питань фізичної культури і спорту. Серед завдань координаційної ради є підготовка і подання пропозицій стосовно програм розвитку фізичної культури і спорту у місті та сприяння організаційному і матеріальному забезпеченню їх реалізації у співпраці спільно з органами державної влади, місцевого самоврядування, установами, підприємствами. Рада також має забезпечувати врахування громадської думки у процесі підготовки законодавчих і нормативних актів в галузі фізичної культури і спорту.











Схожі новини:


Комментариев: 2
IBM
1 Сергей Палыч (IBM)   • 12:07:27, 13.10.2008 [Материал]

на последней фото, смотрит тетя Вера на молоденького спортсмена - глазами аж насквозь прожигает... :-)
Гильденстерн
2 Гильденстерн (Гильденстерн)   • 10:41:05, 14.10.2008 [Материал]

Таких фотографов нужно в младенчестве.. на балет посылать.
Оголошення на ЖЖ інфо: